FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 1-1

Ce se întâmplă cu Eric? Pustai a explicat de ce nu mai joacă brazilianul

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2016 23:05

Cristi Pustai, antrenorul lui Gaz Metan, s-a arătat mulțumit de evoluția echipei sale din meciul terminat la egalitatate cu Dinamo, scor 1-1. Tehnicianul a vorbit și despre lipsa lui Eric din echipa sa.

"După 6 etape puteam avea mai multe puncte. Pe alocuri am avut posesie bună azi, dar rezultatul e echitabil. Eu zic că reprezentăm un grup frumos, putem obține rezultate bune și cu alte echipe.

Până marți în săptămâna meciului cu Pandurii poate apărea și Eric. El nu e deloc într-o formă prea bună. Trebuie să se pună la punct în ceea ce privește pregătirea fizică. Eric nu și-a spus ultimul cuvânt. Am sperat că putem câștiga azi, dar asta e", a declarat Pustai la Digisport.

"Am dat un gol foarte important pentru echipă. Important e să jucăm așa și să ne batem cu echipe ca Dinamo pentru a arăta că și noi știm fotbal. Dinamo se va bate la titlu cu Steaua, are jucători de calitate. Noi încercăm să dăm totul în fiecare meci" Azdren Llullaku 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
458679717614506
Serban Ionescu  •  27 August 2016, 18:33

Eric a confundat sala de forta cu sala de mese!! Meniul a fost dat prin sms de Budescu si Alibec!!A terminat_o cu fotbalul!! N u e un tip riguros!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează