FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VOLUNTARI 0-1

Ce se întâmplă cu Rapidul » Radiografia unui lider: „Ne costă aceste erori!”

Rapid - FC Voluntari 0-1 | Dragoș Grigore, unul dintre liderii alb-vișiniilor, a făcut o radiografie a nou-promovatei, care a obținut doar 1 punct din ultimele 12 posibile. +27   FOTO
Rapid - FC Voluntari 0-1 | Dragoș Grigore, unul dintre liderii alb-vișiniilor, a făcut o radiografie a nou-promovatei, care a obținut doar 1 punct din ultimele 12 posibile.

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 22:26 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 23:01

Rapid - FC Voluntari 0-1 | Dragoș Grigore, unul dintre liderii alb-vișiniilor, a făcut o radiografie a nou-promovatei, care a obținut doar 1 punct din ultimele 12 posibile.

Toate detaliile despre Rapid - FC Voluntari, AICI!

„Suntem triști, e normal. Probabil ca dacă ar fi jucat și Săpunaru și Albu (n.r. suspendați), am fi arătat altfel. Era mai important ca cei care intră în locul lor să dea tot ce au mai bun pentru echipă. Dar nu sunt 2-3 jucători care n-au arătat bine, suntem toți. Ne lipsește atitudinea din primele etape. 

Chiar dacă am dominat la posesie, nu ne-am creat multe ocazii. Nici ei, în afara golului din întâmplare pe care l-au marcat. Acum, e important să ne revenim mental, să avem puterea să trecem peste aceste două eșecuri la rând. Am fost împreună la început, când ne mergea bine, așa să fim și acum. Cred că ne putem reveni.

Ce nu merge? Pierdem foarte multe dueluri, greșim pase simple, care la acest nivel te costă. Probabil că de aceea intrăm într-o stare de liniște, de crispare, nu ne mai iese jocul, se leagă una de cealaltă. 

E păcat că Mihai Iosif nu mai poate da indicații. Nu sunt de acord să i se ia dreptul la muncă, dar asta e viața. Și fanii sunt supărați, nu ne rămâne decât să-i apropiem de noi pe viitor”, a declarat Grigore.

Alexandru Dandea, după înfrângerea cu FC Voluntari: „Așa nu se mai poate”

+23 FOTO

Voluntari trece de Rapid, după victoria de pe Arena Națională

  • Rapid a avut prima șansă de a marca: reluare cu capul, pe lângă, a lui Dandea (7). Voluntari a răspuns prompt: șut Briceag, peste (12). Nici Bălan n-a găsit poarta din careu (15). 
  • Ilfovenii au dat lovitura la jumătatea primului act. Ion Gheorghe a luftat, dar a avut noroc, pentru că mingea i-a rămas la picior. Cum-necum, a pasat la Vadim RațăMoldoveanul a căutat bine spațiul liber și l-a executat pe Horațiu Moldovan din apropiere (24). 
  • Ocaziile mari nu s-au grăbit să apară. Rapid a alergat după egalare, dar oaspeții au fost aproape de gol în minutul 56, când, la capătul unui contraatac, Marcelo Lopes a finalizat direct în brațele lui Moldovan. 
  • Belu și Bălan au mai ajuns în apropierea careului protejat de Tamaș&Co., fără să-l amenințe serios însă pe Mihai Popa. 
  • Teritorial, finalul i-a aparținut Rapidului, care a plimbat previzibil mingea, fără fantezie. Voluntari a terminat meciul în „10”, după ce Cristian Costin a văzut al doilea „galben” pentru trageri de timp (85). 
  • Giuleștenii ajung la 3 înfrângeri în ultimele 4 etape și sunt depășiți în ierarhie chiar de FC Voluntari, care trece provizoriu pe 3.

Clasamentul actualizat

Citește mai multe știri de actualitate:

What?! Deian Sorescu, declarație aiuritoare: „Jucătorul meu preferat e Messi, dar îl prefer pe Ronaldo” :D

Florin Călinescu va comenta FCSB - Clinceni! Debutează la Prima TV

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
trink
trink  •  25 Septembrie 2021, 19:25

*** sa nu mai comenteze!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

trink
trink  •  25 Septembrie 2021, 19:22

sponsorizati de psd!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close