FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce se întâmplă cu Reghe » Becali a dat detalii despre viitorul antrenorului: "Asta vreau eu"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 mai 2017 13:39

Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea ca Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la FCSB, să plece la finalul acestui sezon la o echipă din țările arabe.

"Dacă Reghe nu a semnat eu vreau să continui cu el. Acum e posibil să fi semnat și să nu-mi spună. Poate o să-mi zică după ce se termină campionatul. Eu vreau să continui cu el pentru că mai are un an de contract. Dacă el vrea să plece și a semnat, poate să plece, dacă nu, poate să rămână.

Eu am întrebat dacă a semnat, dar mi-a zis Ana că nu a semnat și că vom vedea ce va fi după ce se termină campionatul. El zice că vorbim la final. Vom vedea ce se întâmplă.

Când ești la o echipă mare și ești bârfit ți se par nedrepte anumite lucruri. Reghe este un om modest, extraordinar, dar uneori reacționează ca un copil. Eu i-am zis să nu se mai supere așa și să nu-l intereseze ce spune lumea", a spus Becali la TV Digi Sport.

Citește și: Becali a reacționat după derby: "Doi jucători OUT" » A anunțat transferurile pentru sezonul viitor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
danut1971
danut1971  •  02 Mai 2017, 20:35
Postat de andy_2008 pe 02 Mai 2017, 18:47

Reghe e varza sa plece in DESERT ca ne a umilit anul asta cat pt 10 ani. Sa te bata Dinamo cu rapciuge platite cu 5 lei si aduse pe nimic ......

reghe reghe nu pleca

adriann_
adriann_  •  02 Mai 2017, 20:07

Eu zic ca familia reghemop baga de fapt vrajeli cu oferte din Golf doar ca sa-l faca pe cioban sa semneze prelungirea contractului in ciuda dezastrului care se profileaza tot mai clar. Pentru ca, sa fim seriosi, dezastru ar fi pentru ei sa termine pe 3 dupa ce ciobanul a transferat aproape tot ce-a vrut din liga 1 (Budescu e singurul care i-a dat cu flit).

andy_2008
andy_2008  •  02 Mai 2017, 18:47

Reghe e varza sa plece in DESERT ca ne a umilit anul asta cat pt 10 ani. Sa te bata Dinamo cu rapciuge platite cu 5 lei si aduse pe nimic ......

Vezi toate comentariile (20)
Comentează