FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ce se întîmplă cu transferurile lui Filipe Teixeira şi Cristi Tănase: "Ar vrea să plece"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 15 ianuarie 2015 11:27

Steaua l-a pierdut pe Lucian Sînmărtean în această perioadă de iarnă şi s-a reorientat către jucătorul Petrolului, Filipe Teixeira, care nu e într-o situaţie prea bună la formaţia prahoveană.

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a explicat care e situaţia cu transferul lui Teixeira şi dezvăluie că Steaua îl poate pierde pe Cristi Tănase, care ar fi tentat unei experienţe în străinătate.

"Teixeira e un jucător foarte bun, însă el mai are contract cu Petrolul. Nu ştiu care e situaţia lui contractuală acolo şi deocamdată pe postul său mai avem 7 variante în propria noastră curte.

Dar ne interesează Teixeira şi alţi jucători care sînt de calibrul lui. Avem 27 de jucători în lot şi nu cred că trebuie să ne facem mari probleme în aducerea altora. Sînt jucători foarte buni la Petrolul care ar fi de nivelul Stelei.

În momentul acesta nu avem vreo ofertă concretă pentru vreun jucător. Discuţii sînt, telefoane la fel, însă nici o hîrtie oficială. Dacă va veni vreo ofertă bună, Cristi Tănase va pleca. După 5 ani petrecuţi la Steaua ar vrea să plece, dar nu în orice condiţii", a spus Argăseală la televiziunea sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cainelup
cainelup  •  15 Ianuarie 2015, 14:29

Sarmanul ala asteapta de tot atatia ani (5) sa plece, dar nu pleaca decat pana la baie si se intoarce repede.

cristi47.reload
cristi47.reload  •  15 Ianuarie 2015, 12:55

La Dodel merge ca la Carlos. Steaua ar da bani sa scape de el

Vezi toate comentariile (2)
Comentează