FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Ce spun oamenii de fotbal despre Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iulie 2007 00:00

Adversarii "ciinilor" din campionat si oamenii din lumea fotbalului apreciaza jocul prestat de Dinamo in partidele de verificare. Ros-albii fac legea in meciurile amicale din Austria. 3-0 cu Burghausen, din liga a treia germana, si 3-1 cu Eintracht Frankfurt, locul 14 in Bundesliga. Un joc precis, spectaculos, cu multe ocazii de poarta, ce le-a adus laude din partea majoritatii oamenilor de fotbal.

"Dinamo e o echipa de patru stele si ceva, de cinci va fi cind se va califica in grupele Ligii Campionilor. Este o echipa cu o gindire sanatoasa, puternica si matura, care din doua ocazii inscrie macar o data. Mai au o chestie foarte interesata, pe care le-a impregnat-o Mircea Rednic: nu ingenuncheaza niciodata, se daruiesc si abordeaza fiecare meci la victorie", spune Dumitru Dumitriu.

"Dinamo e campioana si are prima sansa la titlu. Dar nu trebuie sa ne temem de ei. Daca pornim de la premisa ca sintem dinainte batuti, atunci de ce sa ne mai prezentam?", spune si Viorel Ion, cel care a promovat Buzaul in prima liga. "si-au facut o echipa foarte buna, insa trebuie sa ramina modesti, asa cum au facut-o anul trecut. Va fi un campionat foarte greu si trebuie sa fie concentrati. Valoare au, asta se vede si in amicale", a precizat si Rodion Camataru.


"Mi-e frica doar ca jucatorilor mei sa nu le fie teama cind ii vom intilni. Avem si noi atuurile noastre, prin angajament, determinare si tinerete vrem sa compensam superioritatea dinamovistilor"
Viorel Ion, manager general Gloria Buzau

"Dinamo are coerenta in joc, iar victoriile din partidele de verificare ii dau incredere. Frica de ea, de Steaua si de Rapid vom avea mereu. Va fi un campionat mult mai greu"

Jean Padureanu, presedinte Gloria Bistrita

"Nu ma intereseaza ce face Dinamo. Pe cine a batut? Pe Eintracht Frankfurt? Ce, a cistigat cu 20 la zero? Pe mine ma doare doar de Vaslui, nu si de alte echipe!"
Adrian Porumboiu

"Dinamo si-a adus jucatori valorosi, care sint devotati in totalitate clubului. Are fotbalisti maturi, care evolueaza cu sufletul, iar acest lucru poate face diferenta in lupta cu celelalte echipe"

Marian Iancu, presedinte Poli Timisoara


Iancu ataca
Marian Iancu apreciaza jocul lui Dinamo, insa crede ca acest campionat se va disputa si in culise. "Nu se va juca doar pe teren. Trebuie luata in considerare declaratia lui Borcea, care a zis ca Dinamo va iesi cu 1-0 de la cabine. Eu inteleg altceva prin aceste vorbe. Gura pacatosului adevar graieste, nu vreau sa-l jignesc pe Cristi, dar a spus-o de mai multe ori. O fi vreun avertisment sau o trebui sa ne dam deoparte? Ar trebui sa se sesizeze cei care sint platiti, Lupescu sau Sandu, dar n-au cum, sint in concediu", a zis patronul Timisoarei.

Playtech: Carmen Tănase rupe tăcerea despre motivul pentru care refuză testarea și vaccinarea anti-Covid-19: „Niște minciuni care...


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează