FOTBAL  »  Superliga  »  BORCEA, CONDAMNAT LA 5 ANI

Borcea, condamnat la 5 ani de închisoare » Ce urmează pentru el în următoarele 21 de zile

Cristi Borcea / (foto: Eduard Apostol, GSP)
Cristi Borcea / (foto: Eduard Apostol, GSP)

Articol de - Publicat vineri, 08 februarie 2019 13:09

Cristi Borcea (49 de ani) s-a predat în această dimineață autorităților, după ce aseară a fost condamnat la 5 ani de închisoare în Dosarul Retrocedărilor.

Fostul acționar de la Dinamo va sta în carantină timp de 21 de zile în arestul de la Rahova. În tot acest timp, se vor face informările despre obligații, drepturi, responsabilități și programul zilnic pe care Borcea le va avea.

Totodată, lui Borcea urmează acum să i se facă o serie de analize medicale, printre care și evaluarea psihologică. Apoi, în funcție de rezultatele analizelor, se va decide unde va fi încarcerat omul de afaceri. Până atunci va sta la Penitenciarul Rahova.

Alături de Cristi Borcea, în același dosar au mai fost condamnați Radu Mazăre (9 ani de închisoare) și Dragoș Săvulescu, fost acționar dinamovist (5 ani și jumătate de închisoare).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
pake_spp
pake_spp  •  10 Februarie 2019, 15:18

Degeaba ii baga in inchisoare, unde vor trai ca niste regi, daca nu le confisca dublu sau triplu din prejudiciul demonstrat! Daca nu au ei pe numele lor, sa demonstreze pitzioancele si rudele de unde au averi! Daca nu pot, se confisca!

para.para
para.para  •  08 Februarie 2019, 18:35

Am ajuns sa cred ca aceasta hartie de impachetat peste pregateste poporul sau cel putin publicul tinta pentru viata din puscarie pentru ca altfel nu inteleg de ce la fiecare infractor ajuns dupa gratii, aceasta hartie trebuie sa explice prima data ca primele 21 de zile se sta in carantina. Gata ba gigistilor, ati spus asta de cel putin 30 de ori in decurs de cativa ani, poporul roman a bagat la cap.

dinamo4eva
dinamo4eva  •  08 Februarie 2019, 18:24

de Badea nimic ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează