FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Cea mai dură caracterizare a relației Becali-Reghecampf: "Ce poți să fii dacă ai stăpân? Sclav!"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2016 14:02

Basarab Panduru a caracterizat în termeni duri situația lui Reghecampf la Steaua, după ce Gigi Becali a declarat că "este ceva normal să primești ordine de la stăpân."

"Tot timpul s-a comportat la fel! De la stăpân la ce-o fi celălalt. Aaa, și cum a mai spus. Când stăpânul spune nu știu ce... Deci când ai un stăpân ce poți să fii dacă ai stăpân? Sclav! Ce poți să fii? Când ai un stăpân tu poți să fii sclav!

Atunci, stai acolo și accepți tot felul de chestiuni din astea. Pentru că la noi asta e, n-avem demnitate! Ăla ne plătește, trebuie să tăvălească cu noi pe jos dacă ne plătește!", a declarat Panduru la Dolce Sport.

"Nu impune Becali nimic. Este ceva normal să primești ordine de la stăpân. Nu poți tu să decizi ce vrea clubul. Echipa vrea titlul și calificarea în Liga Campionilor" Gigi Becali, înaintea meciului cu Astra, din Cupa Ligii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (57)
819602521427859
Stancu Florin  •  14 Aprilie 2016, 21:48

...am ajuns sa o vad si pe asta, anume , cum postacii fcsbisti ataca adevaratele valori... si ce daca ?... In fond cine este steaua... ***! fcsb e numai UNA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  14 Aprilie 2016, 18:19
Postat de muensteraner67 pe 14 Aprilie 2016, 17:33

Aici e vorba de demnitate, nu de rezultate. Ca daca o iei asa, succesele sunt ale lui Jiji, ca el da ordine. El, stapanul! :)

Corect, ai dreptate, si toti "***" lui Gigi au ajuns milionari in EURO : Olaroiu, Reghe, Galca, Piturca :) Cea mai mare demnitate o castigi antrenand la Steaua si avand rezultate. Punct.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  14 Aprilie 2016, 18:04

In 90 ' am plecat 2 avioane cu romani in excursie cu destinatia bristol apoi londra . Am ramas toti acolo mutzi .. Pur si simplu a fost un soc . Parca eram in tzara lui Harry Potter si in trilogia aia Lord of the Rings . 20 de ani mai tirziu v-a dat si voua adrian nastase sansa sa ajungeti acolo . De bine ce a facut-o l-ati bagat la bulau

Vezi toate comentariile (57)
Comentează
Close