FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-0

Cea mai importantă veste primită de Nicolae Dică după victoria cu Dinamo! Becali a făcut anunțul: "Ar însemna să fiu nebun"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 17:27

Gigi Becali este mulțumit de Nicolae Dică și de rezultatele pe care acesta le-a obținut în primele sale luni la FCSB. Calificarea în grupele Europa Leaguea asigurat minimum 10 milioane de euro în conturile clubului.

În ciuda victoriei din derby, 1-0, patronul stelist a fost întrebat dacă postul lui Dică este în pericol, din cauza evoluției sub așteptări din celelalte meciuri ale acestui sezon.

"Ar însemna să fiu nebun! Ce motiv aş avea să-l dau afară? A calificat echipa în Europa League. Nici nu m-am gândit, ce să mai acţionez... Vă dau cuvântul meu de onoare că aşa e! Eu zic că nu sunt nebun. Omul ţine echipa, e pe locul 2 în campionat.

Să fie dat afară? -am cum să-l dau afară tot anul! Nici dacă nu câştigă echipa nimic. Ne-a băgat milioane în buzunar", a declarat patronul vicecampioanei, la Pro X.

"Nu m-a mulţumit deloc jocul echipei, deloc. Zero. Puteau să ne bată, dar nu se poate să iei cei mai buni jucători din România şi să nu pasezi nimic în prima repriză. Nu se poate să te domine cum ne-a dominat pe noi în prima repriză. Nu sunt mulţumit de joc. Nu mai înţeleg nimic din fotbal, mai bine mă retrag. Nu ştiu ce se întâmplă. Nu pot să îmi dau seama"
Gigi Becali, după 1-1 cu CFR

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
1096907940366486
Stefan Dimitriu  •  25 Septembrie 2017, 22:48

Randooame vezi ca Viitorul a pierdut

andyandrei2015
andyandrei2015  •  25 Septembrie 2017, 21:55
Postat de kingdom.of.jerusalem pe 25 Septembrie 2017, 20:55

Dica spunea de CFR Cluj ca castiga cu arbitri, exact ce a facut Kovac ieri! S-a facut pres in fata lui fcsb! Jos de pe podium ***!

culca te ,esti prea prost,da prost rau baaa

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  25 Septembrie 2017, 20:55

Dica spunea de CFR Cluj ca castiga cu arbitri, exact ce a facut Kovac ieri! S-a facut pres in fata lui fcsb! Jos de pe podium ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează