FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI - CEAHLĂUL

Cea mai rapidă eliminare din Liga 1: Tănasă, la cabine după numai 22 de secunde

captură DigiSport
captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2011 20:46

Partida cu Ceahlăul a început cum nu se putea mai prost pentru CS Mioveni. Argeşenii s-au văzut în 10 încă din primul minut al partidei, după ce Tănasă a fost eliminat pentru un fault extrem de dur la mijlocul terenului.

La numai 22 de secunde după start, Tănasă l-a călcat pe picior pe Stana, iar arbitrul Cojocaru n-a avut nici un fel de reţineri ca să-l trimită la vestiare (foto dreapta).

Eliminarea lui Tănasă devine astfel cea mai rapidă eliminare din campionatul intern.Trimiterea atacantului la cabine i-a afectat imediat pe jucătorii argeşeni, care s-au văzut conduşi din minutul 6, după super-golul lui Stana.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
goma
goma  •  04 Noiembrie 2011, 22:31

un criminal cristian tanasa.dupa ce ai fost coleg de camera cu stana cand era junior la "nicolae dobrin"ai o asemenea intrare?un nemernic acest tanasa.

suiac
suiac  •  04 Noiembrie 2011, 21:39

Bravo pentru arbitrul Cojocaru !!! Ala a mizat gresit pe faptul ca fiind la inceputul meciului nu-i da arbitrul nici macar galben ! Urmariti cu atentie meciurile din Liga 1 si veti mai vedea multe faulturi extrem de dure facute la inceputul jocului si arbitrilor le este frica sa le acorde cartonase desi ele se impun !

edmond2010
edmond2010  •  04 Noiembrie 2011, 21:25

Pe livescore.com arata ca eliminarea s-a produs in min 2

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close