FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cea mai tare glumă pe seama transferului lui Găman la Steaua! Prodan a făcut show: "Ce calități are? Stă bine în zid și bate auturi"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2016 21:47

Fostul fundaș al Stelei, Daniel Prodan, rîde pe seama transferului lui Valerică Găman la Steaua. Acesta nu crede că stoperul Astrei are loc la campioana României.

"Dacă vine Găman acum nu cred că joacă. Papp și Varela sînt peste el. Ce calități are? Nu știu, bate bine autul, stă bine în zid. Eu știu ce calități are?

Dă bine cu capul, stîngul, dreptul, capul, pieptul, nu știu. Glumesc", a zis Daniel Prodan la DolceSport.

Daniel Prodan are 121 de meciuri în tricoul Stelei, pentru care a jucat între 1992 și 1996. A strîns și 54 de selecții în naționala României.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
red.blue
red.blue  •  28 Ianuarie 2016, 23:18

asta chiar e muci nu exista meci sa nu gafeze

ottobraun
ottobraun  •  28 Ianuarie 2016, 22:47

vb asta de bea apa de la flori, atarnache!

eucutine
eucutine  •  28 Ianuarie 2016, 22:46

da gol clonei pitestene la ultima faza.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează