FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cel mai bine plătiți fotbaliști din România sunt șomeri la FCSB! Se antrenează 3 ore pe zi și încasează banii

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Articol de - Publicat sambata, 21 iulie 2018 09:00

Alibec și Pleașcă sunt fotbaliștii cel mai bine plătiți din România, ca salariu raportat la volumul de muncă și de stresul de care mai au parte. Nu mai sunt implicați în competiții, doar se antrenează 3 ore pe zi și încasează banii.

FCSB consumă o treime din bugetul de salarii al lui Dinamo doar pe doi jucători care nici măcar nu mai intră în planurile lui Dică, nu mai există în lotul pentru Liga 1. Alibec are 20.000 de euro lunar, Pleașcă primește 10.000 de euro. La Dinamo, toți fotbaliștii au 90.000 de euro pe lună.

Denis și Marian nu mai sunt implicați în vreo competiție, programul lor mai înseamnă doar antrenamente în baza din Berceni, o pregătire separată de a lotului, întrucât Dică nu-i mai primește pe teren în timpul ședințelor pe care le conduce el.

Se antrenează trei ore pe zi, 6 zile pe săptămână. O muncă suficientă pentru salarii mai mari decât nivelul normal din România. Al lui Alibec e chiar printre cele mai mari din campionat.

Becali și-a asumat deocamdată să-i plătească fără să beneficieze de pe urma lor, dar caută să scape de amândoi. Pe Alibec mai speră să-l vândă cu 1,7 milioane de euro, în vreme ce Pleașcă trebuie convins să plece liber.

Fundașul în vârstă de 28 de ani și-ar asuma să piardă niște bani, pentru că n-ar mai avea cum să găsească în altă parte un contract la fel de bun. Cota lui s-a prăbușit în ultimii doi ani. În 2011 a debutat în națională într-un amical cu Belgia, 1-2.

Între timp s-a accidentat grav la genunchi și n-a mai fost om de bază nici la Pandurii, nici la FCSB.

"Despre Alibec nu vreau să vorbesc, chiar nu vreau să mai comentez nimic despre el!"
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Afacere de familie

Pleașcă a venit la FCSB în februarie 2017 și achiziționarea lui a fost surprinzătoare. În 8 ani la Pandurii, fundașul dreapta bifase o medie de 9 meciuri pe sezon! Cum a fost posibil transferul uimitor? Impresarul lui Pleașcă era soția antrenorului FCSB din acel moment. Anamaria l-a propus, Reghecampf l-a convins pe Becali că apărătorul măcinat de probleme medicale constituie o variantă excelentă. Gigi a acceptat să-i garanteze 10.000 de euro lunar cu o înțelegere valabilă până în 2020. Contractul lui Alibec e mai lung cu un an.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (29)
miloguuu
miloguuu  •  21 Iulie 2018, 22:29
Postat de gigi_becali_8 pe 21 Iulie 2018, 14:41

Cu Alibec si Pleasca, fara Alibec si Pleasca, Steaua tot s-a calificat in Europa, iar Dinamo 1948 nu s-a calificat. Concluzia ? Gigi e mai destept ca Negoita :))

Corect :)))))) forzza Steaua campeone. Singuri impotriva tuturor!

loko1
loko1  •  21 Iulie 2018, 21:39

Normal ar fi să-i folosească la muls oile, dar nu e prevăzut în contract.Atenție Jijino la noile contacte !

romeverest
romeverest  •  21 Iulie 2018, 18:31

De ce credeti ca Woody Woodpecker il tot linguseste pe Becali ? Simplu......pentru a-i vinde tot felul de jucatori terminati, iar procentul ei din salariile jucatorilor este astfel asigurat !!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează