FOTBAL  »  LIGA 1  »  STIREA 12 / LAZIO - DINAMO, AZI, 21:45, PRIMA TV

"Cel mai bun atac din lume!"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 august 2007 00:00

si sefii impartasesc optimismul jucatorilor

"Sintem campioana Romaniei si mergem sa ne calificam!", a anuntat Cristi Borcea la plecarea spre Roma. Numarul 1 executiv la Dinamo este ferm convins ca echipa sa se va intoarce cu un rezultat pozitiv din Italia, care sa ajute in perspectiva returului: "E cel mai tare meci de dupa '90. Am incredere mie la suta ca va fi un rezultat bun la Roma. Noi stim ca sintem puternici. Dinamo a aratat ca stie sa se mobilizeze la partidele importante. In retur, pe fostul «23 August» vor fi cel putin 50.000 de dinamovisti pregatiti sa celebreze calificarea".

si Vasile Turcu era optimist ieri: "E normal sa plecam cu un moral ridicat, doar avem incredere in jucatori si in profesorul Rednic. O sa inscriem, 1-1 ar fi bine, dar de ce nu victoria? Atu-ul nostru e echipa, avem cel mai bun atac din lume si un lot valoros! Italienii sint puternici, dar vom demonstra ca avem valoare. Avem sanse reale de a intra in grupe. E cel mai important meci de cind sint eu la Dinamo vor fi si cele mai mari prime din istoria clubului, iar pina acum ce le-am promis le-am si dat".

Multi oaspeti
Pe linga intreg actionariatul dinamovist la Roma au mai insotit echipa, printre altii, Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, Ioan Becali si selectionerul Romaniei. Aproximativ 100 de invitati ai conducerii din stefan cel Mare vor asista la acest meci.

Revansa
Lobont a mai dat piept cu Lazio pe vremea cind juca la Fiorentina. Portarul de 29 de ani nu este preocupat de interesul pe care il au biancocelestii pentru o eventuala achizitionare a lui. "Lazio m-a invins chiar la Florenta, cu 2-1, goluri Behrami si Rocchi. Acum e altceva. stiu ca italienii au o echipa puternica nu doar in Serie A, ci si in Europa, dar trebuie sa obtinem maximum, adica sa ne calificam", a apreciat internationalul.

Playtech: ȘOC! Adrian Năstase a dat LOVITURA! Victorie uriașă la tribunal, ULUITOR câți bani va primi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează