FOTBAL  »  Superliga  »  CALCULE CALIFICARE

Cel mai dramatic scenariu! » Final fantastic dar extrem de posibil la care am putea asista în bătălia pentru play-off

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 00:02

Înaintea ultimelor două etape din bătălia teribilă pentru accesul în play-off, Gazeta Sporturilor de miercuri a făcut toate calculele la calificare. Putem asista la un scenariu dramatic: 

 - În momentul de faţă, primele 3 clasate, CFR, FCSB şi U Craiova, şi-au antamat şi matematic prezenţa în play-off. Mai rămân sub semnul întrebării 3 locuri pentru care se bat cu şanse nu mai puţin de 5 formaţii: în ordinea clasamentului, Astra, Viitorul, Dinamo, Iaşi şi Botoşani.

- Sunt foarte multe calcule şi orice combinaţie e posibilă, dar există şanse, chiar foarte mari, să asistăm în premieră la un fotofiniş fantastic. Şi anume, cu excepţia Astrei, care e în proporţie de 90% deja în play-off, toate celelalte 4 echipe să termine cu acelaşi punctaj! În acest caz, s-ar face un clasament în 4 care va decide calificatele. 

Află din Gazeta de miercuri (ediția tipărită - la chioșc, ediția digitală - AICI) care sunt rezultatele care duc echipele la egalitate de puncte și cine ar pierde în cazul unui clasament în 4!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
blocatu
blocatu  •  19 Februarie 2018, 04:00
Postat de pol1tehnicaiasi pe 14 Februarie 2018, 09:55

Asculta la mine...suntem peste viitura cu 3 clase...o sa-i batem cu tot arbitrii asculta ce spun aici !! Doar nu o sa joace si arbitrii la ei...viitorul e mai slaba ca in sezonul de toamna...noi suntem si mai buni ca-n toamna..le rupem fasul la dobrogeni...ai sa vezi tu...dar mai intai trebuie sa batem la timisoara si eu cred ca vom bate fara probleme.

esti un fenomen! :D pai Viitorul v-au calcat pe cap in tur,daca se termina 12-2 nu se supara nimeni!tucudean ala a ratat 8 ocazii pana sa va dea primul gol! si voi sunteti 3 clase peste! cu cine vreti ma in play-off? cu badic si cu coinac(!) ? ati batut pe descultii de la timisoara si pe voluntari si va vedeti campioni, dar asteapta ultima etapa, sa nu ai vreo surpriza, Viitorul nu e timisoara!

690988507672818
Sassu Cristache  •  14 Februarie 2018, 17:50
Postat de dinamo_fan pe 14 Februarie 2018, 11:00

meseria de "jurnalist" acum se numeste "cancanist". astora de la gsp nu ca nu le iese...ci pur si simplu apartin altei bresle.

Ba chiar apar comentarii politice si alte inscrisuri care nu au a face cu sportul! RUSINE!

1455370071422773
Mihaela Racu  •  14 Februarie 2018, 14:49

Botosani-Iasi -Dinamo in PLAY-OFF

Vezi toate comentariile (25)
Comentează