FOTBAL  »  LIGA 1  »  PETROLUL

Cel mai vechi jucător al Petrolului vrea să plece: "Mi-aş dori un contract în străinătate"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 13 decembrie 2012 22:30

Statutul de rezervă, dar şi salariul sînt motivele pentru care prahovenii sînt pe pragul de a-l pierde pe cel mai vechi jucător al echipei, Daniel Opriţa (31 de ani).


"Am o vîrstă şi aş dori să-mi caut un contract în străinătate, în condiţii financiare mai avantajoase. Am vorbit cu cei din conducere şi am găsit înţelegere din partea lor. Voi fi lăsat să plec, fără prentenţii financiare, dacă îmi voi găsi un alt angajament. Dacă nu, atunci voi fi prezent la reunirea lotului, în ianuarie", a declarat mijlocaşul pentru site-ul oficial al clubului.

Oficialii "lupilor" îi sînt recunoscători lui Opriţa şi nici nu se gîndesc ca, în cazul în care fotbalistul nu îşi va găsi altă echipă, să îi rezilieze contractul. "Nu se pune această problemă. Daniel a făcut lucruri importante pentru Petrolul în perioada petrecută aici, iar dacă va găsi un contract mai bun, va putea pleca fără pretenţii din partea noastră", a adăugat directorul executiv al petroliştilor, Alexandru Crîngu.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (7)
torque1981
torque1981  •  14 Decembrie 2012, 17:06

Respect Daniel Oprita.

gabrielngi
gabrielngi  •  14 Decembrie 2012, 16:05

felicitari gsp pentru articolul acesta, nu ca cei de la pornosport care bagau minciuni cum ca il obliga sa isi ia zborul

petrolulgalbenalbastru
petrolulgalbenalbastru  •  14 Decembrie 2012, 12:06
Postat de andystar pe 14 Decembrie 2012, 01:12

UN super jucator ! NU te vom uita Oprita !

are caracter de caracter si pe teren la fel :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează