FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - ASTRA 1-1

CFR - ASTRA 1-1 // Ciprian Deac recunoaște că CFR e cu moralul la pământ: „Am avea meci greu și cu o echipă de Liga a 2-a. Nu mai suntem o familie”

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 22:09

Ciprian Deac nu înțelege de ce campioana României nu poate câștiga în 2019. Experimentatul mijlocaș își taxează colegii și e convins că CFR ar avea probleme chiar și dacă ar întâlni o echipă de Liga a 2-a. 

„Nu pot să fiu bucuros. E păcat, ne-a părăsit și norocul. Am avut om în plus, 1-0, și nu am luat decât un punct. E clar că nu mai suntem echipa de anul trecut. Ceva ne lipsește, ceva s-a schimbat.

Sperăm să remediem cât mai repede. Nu s-a întâmplat nimic în vestiar.

Vor fi foarte grele și următoarele meciuri. Cred că am avea meci greu și cu o echipă de Liga a 2-a la ce moral avem”, a zis Ciprian Deac la Look Sport. 

„E clar că nu suntem pe un drum bun. Trebuie să schimbăm ceva urgent. Noi, jucătorii, trebuie să ne schimbăm. Nu ştiu ce se întâmplă, poate nu mai suntem aşa uniţi” Ciprian Deac la Telekom Sport

Citește și:

CFR a uitat să câștige în 2019! Egal cu Astra Giurgiu, 1-1, deși a jucat mai bine de o oră în superioritate!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  17 Februarie 2019, 11:24

CFR gafaie acum la hinal de stagiune regulara! Cine mai crede in "steaua" unui club care "tine sub obroc" orice semnal ca echipa este in cadere libera! Sa iei 2 puncte din ultimele noua este o mare anti-performanta. Dar asa-i jocul ardelenesc: tot pe loc, pe loc pe loc pana cand... nu mai are norocul venit din partea brigazilor de arbitri. In rest, cadere lina pana pe locul trei!

ray51
ray51  •  17 Februarie 2019, 08:54

Asta se vede cu ochiul liber dar daca se si recunoaste, inseamna ca veti gasi resurse si cai sa eliminati raul !

tonyys
tonyys  •  17 Februarie 2019, 07:34

Daca s-ar arbitra corect cfr ar fi sub dinamo in clasament, ieri astra a jucat mai bine de 1 ora in 10 oameni dupa o eliminare gratuita iar de la cfr n-a fost eliminat in prima repriza vinicius care i-a aplicat un cot lui alibec.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează