FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CFR CLUJ 0-0

CFR Cluj iese la atac! Acuză un complot în Liga 1: „Când ești pe primul loc, oamenilor nu prea le place! Ne temem de o coaliție”

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 februarie 2020 11:52

CFR Cluj a remizat cu Gaz Metan, 0-0, iar campioana României acuză arbitrajul și se teme de o coaliție contra ei.

După meci, Dan Petrescu a acuzat arbitrajul, iar azi, Bogdan Mara, directorul sportiv al clujenilor, spune că se există arbitraje potrivnice. 

„Știam că ne așteaptă un meci foarte greu. Mediaș e o echipă bună, care se luptă la play-off. În meciul de ieri, maniera de arbitraj a fost total contra CFR-ului încă din primele minute. Marius Constantin îl faulta mereu pe Bilel Omrani. Erau faulturi evidente, dar care au fost trecute cu vederea de Andrei Chivulete.

Am jucat foarte multe meciuri în Europa în acest sezon și nu am avut probleme de arbitraj. De ce se poate acolo și la noi nu? Nu înțelegem de ce la un meci de o asemenea intensitate nu a fost delegat un arbitru cu experiență, cu ecuson FIFA! Chivulete nu are experiență. Drept dovada, a stricat acest meci! În meciul acesta, arbitrajul a fost total împotriva noastră! 

Simțim această tentă în mult mai multe meciuri. Bogdan Planic a luat roșu direct și a luat o singură etapa suspendare. Culio, când a luat două galbene cu Sepsi, a stat 2 etape. Adi Păun a fost suspendat 3 etape fără să ia cartonaș roșu, iar la Dan Petrescu nici nu mai vorbim, la câte etape de suspendare a avut. Chiar nu înțelegem lucrurile acestea! Sincer, ne e mare teamă să nu fie o coaliție împotriva noastră. Când ești pe primul loc, oamenilor nu prea le place! Suntem singura echipă care am intrat în grupe în Europa și a trecut de ele”, a declarat Bogdan Mara la Pro X.

CITEȘTE ȘI: 

Dan Petrescu dă vina pe arbitraj: „Am avut un penalty clar ca lumina zilei!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (84)
archibald
archibald  •  09 Februarie 2020, 18:35

Mai băieti coalitia ati facu-o voi impotriva voastra cu Botosaniul, cu Iadul, la Sibiu, cu Sepsi, cu Dinamo,cu Astra etc despre ce vorbim! Ati dat cu palma la un *** si acum va plangeti! Acest campionat ar fi trebuit castigat in sezonul regulat! In play off va fi foarte dificil si toata lumea stie de ce!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deusdat
deusdat  •  09 Februarie 2020, 17:52

Stați liniștiți, cu banii lui Orban (Viktor) nu puteți pierde.

andrei.f
andrei.f  •  09 Februarie 2020, 16:50

Da cand arbitrul chivulete a inventat un penalty in min 84 si numai asa a castigat cfr la cluj cu dinam0 cu 1-0, Chivulete era bun ?

Vezi toate comentariile (84)
Comentează