FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Anunț de ULTIMĂ ORĂ al conducerii CFR-ului, după despărțirea de Conceicao: „Alin Minteuan va conduce echipa până la finalul sezonului”

CFR Cluj e lider în Liga 1, cu 3 puncte peste Craiova și FCSB
CFR Cluj e lider în Liga 1, cu 3 puncte peste Craiova și FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 17:31

CFR Cluj s-a despărțit de Toni Conceicao, iar clubul a anunțat printr-un comunicat că echipa va fi susținută până la finalul anului de Alin Minteuan. Asta anunță și Daniel Stanciu, directorul sportiv al clubului. 

„Nu negociem cu nimeni. Asta e poziția oficială a clubului. Alesul nostru de acum este Alin Minteuan, care a mai activat la noi în diferite momente. Va fi antrenorul echipei până la finalul sezonului.

Că vom fi pe 2 sau pe 3, nu contează. Pot interveni surprize însă, e adevărat. Despre Dan Petrescu se vorbește prin presă de când a plecat în China. Se tot spune că se tot întoarce”, a zis Daniel Stanciu la TV Digi Sport. 

„Nu există tensiuni în vestiar. Munca lui Toni Conceicao a fost impecabilă. A venit într-un moment dificil și a preluat echipa. Nu i se pot imputa multe lucruri. A avut un parcurs excepțional în toamnă în campionat. Nu ne așteptam în iarnă ca rezultatele din anul acesta să fie așa slabe” Daniel Stanciu 

CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV Așteptându-l pe Dan Petrescu, CFR Cluj s-a înțeles cu Dan Alexa! + Mai există o variantă în culise

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
bazinga
bazinga  •  19 Februarie 2019, 21:00
Postat de cpt.ahab pe 19 Februarie 2019, 19:11

Asta-i un soi de "singurul nostru obiectiv pe anul ăsta rămâne plata salariului lui Julio Baptista"! :))

Si-au luat teapa secolului cu ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  19 Februarie 2019, 19:47

si cum ramane cu anuntul de ultima ora facut de gsp ? :)conform surselor( adica tanti lenuta ,femeia de serviciu) dan alexa s-a inteles cu cfr...eu cred ca jurnalistii gesepisti sunt la cheremul doamnei reghe care vrea sa-i creasca cota chirurgului..

cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Februarie 2019, 19:11

Asta-i un soi de "singurul nostru obiectiv pe anul ăsta rămâne plata salariului lui Julio Baptista"! :))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează