FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

FABULOS! Dan Petrescu e dorit de Huddersfield » CFR Cluj ar putea rămâne fără antrenor după returul cu Slavia Praga

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 august 2019 12:57

Dan Petrescu (51 de ani) a intrat în vizorul echipelor din Anglia, după victoria senzațională reușită de către CFR Cluj pe terenul celor de la Celtic (scor 4-3). Este dorit de Huddersfield, echipă retrogradată din Premier League în această vară.

  • CFR a fost învinsă de către Slavia Praga, scor 0-1, în turul play-off-ului Ligii 1
  • Returul din Cehia va avea loc miercuri, 28 august
  • Învingătoarea din această „dublă” merge în grupele Ligii Campionilor
  • Pierzătoarea se duce în grupele Europa League

Dan Petrescu a impresionat în mandatul său la campioana României, CFR Cluj, care a eliminat-o pe Celtic din Liga Campionilor săptămâna trecută. Huddersfield nu și-a conturat încă o listă scurtă și este de așteptat ca numirea noului antrenor să fie amânată până în pauza de meciuri internaționale (n.r. la începutul lunii septembrie”, scrie Sky Sports. 

Conducerea clubului a întocmit o listă cu antrenori care ar putea prelua echipa, iar printre ei se află și Dan Petrescu, alături de Gary Rowett (trecut pe la Derby, Birmingham și Stoke City), Aitor Karanka (fost antrenor la Middlesbrough și Nottingham Forest) și John Eustace (secundul de la QPR).

Englezii l-au demis pe Jan Siewert (36 de ani), antrenor care a obținut o singură victorie în ultimele șapte luni, iar echipa este condusă în acest moment de interimarul Mark Hudson (37 de ani). După trei etape disputate în Championship, Huddersfield ocupă locul 22 (din 24), cu doar un punct, având un egal și două înfrângeri. 

Anglia, visul lui Petrescu

„Bursucul” a evoluat 8 ani în Anglia, unde a trecut pe rând pe la Sheffield Wednesday, Chelsea, Bradford City și Southampton. A petrecut cinci sezoane la Chelsea, alăuri de care a câștigat Cupa Angliei, Cupa Ligii Angliei, Cupa Cupelor și Supercupa Europei, fiind unul dintre cei mai buni fundași dreapta din istoria londonezilor. 

Petrescu a rămas atașat de Anglia și de fotbalul englez, iar o eventuală ofertă de la Huddersfield ar fi greu de refuzat de tehnician. Ar fi pentru a doua oară când SuperDan pleacă de la CFR, după ce în vara anului trecut a semnat cu chinezii de la Guizhou Zhincheng imediat după câștigarea titlului.

VEZI ȘI: 

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 0-1 // Dan Petrescu, supărat pe rezultat: „Cehii ne-au bătut la tenis de masă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
849116668469409
Andrei Kolozsi  •  22 August 2019, 11:37
Postat de Danezul Gramada pe 21 August 2019, 17:33

Dar parca pleca la Chelsea Dan Penalty circarul?Mai are de antrenat Steaua si nationala pe la 80 de ani.

circar necircar pe unde merge face minuni si scoate performanta din piatra seaca . Cititi lotul Urziceniului din anul in care a luat titlul ( la bataie cu steaua,poli tim. , dinamo , vaslui, cluj ) in 2009 si veti vedea cu ce jucatori a reusit minunea + o participare merituasa in Champ League. Circarii de care vorbiti sunt in alta parte , pierd campionate dupa campionate cu cel mai bun lot si cel mai mare buget . In frunte cu clovnul sef.

849116668469409
Andrei Kolozsi  •  22 August 2019, 11:29

Nu stiu unde ar fi marea lovitura ( cred ca e o vrajeala de presa) de a pleca de la o echipa care se bate la titlu si participa in Europa League ( fie ea si din Romania ) la o echipa de liga 2 a din Anglia care e pe ultimele locuri. O fi visul lui Petrescu de a antrena acolo dar nici chiar in liga 2 a la ..retrogradare .

clacristi
clacristi  •  21 August 2019, 23:39

Ca antrenor are o viziune bună a rezultatelor sau rezultatului de moment, dar ca om/persoana nu ma refer neaparat ca antrenor, are un caracter......ce lasă de dorit.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close