FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA 1-0

CFR CLUJ - ASTRA 1-0 // VIDEO Revenire gri, dar cu succes pentru Dan Petrescu la CFR! Campioana bate Astra, 1-0, iar „Bursucul” ajunge la 100 de victorii în Liga 1

Mihai Bordeianu, CFR Cluj - Astra
Mihai Bordeianu, CFR Cluj - Astra

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2019 23:24

CFR Cluj a câștigat meciul cu Astra Giurgiu de pe teren propriu, scor 1-0. Fără să facă un meci strălucit și cu doar 3.000 de fani în tribune, echipa lui Dan Petrescu s-a impus la limită, scor 1-0 (Bordeianu 60).

Cronică. Petrescu a preluat ștafeta de la Minteauan și a bifat a cincea victorie consecutivă a campioanei și a 6-a partidă fără eșec. Golul de 3 puncte l-a semnat Bordeianu, la prima reușită în tricoul vișiniu.

Dan Petrescu n-a riscat deloc. Chiar dacă avea în față un adversar măcinat de frământări interne, ce au culminat cu o grevă, și afectat de scandalul iscat în jurul eșecului suspect cu FCSB (0-2), "Bursucul" a renunțat la elementul-surpriză, copiind primul "11" de la predecesorul Alin Minteuan.

Și a mers pe "specialitatea casei": o ofensivă controlată.

Numai că, purtată cel mai adesea în viteza a doua, hai a treia, și fără acele sclipiri care ar fi putut disloca apărarea Astrei, nu i-a adus nimic notabil.

Record negativ în acest play-off, campioana n-a reușit să-și treacă în cont nici măcar o frântură de ocazie până la pauză!

La fel de adevărat este însă că giurgiuvenii au arătat incomparabil mai bine decât în simulacrul cu FCSB. Dacă în față au făcut tot figurație, apărarea a stat suficient de bine ca să blocheze fără cine știe ce eforturi atacurile boante ale amfitrionilor. Dar mai era o repriză!

Una demarată promițător, cu "capul" lui Ciprian Deac, blocat de Lazar, și replica lui Valentin Gheorghe, care l-a bătut pe Arlauskis, însă balonul a ocolit poarta.

Trimis de Petrescu în teren în locul unui Ioniță II mai palid ca niciodată, Moutinho l-a întins și el pe Lazar, fără replică câteva minute mai târziu, la "trasorul" lui Bordeianu: 1-0.

Replica Astrei? Energică, până-n fața careului advers. De acolo, în absența lui Alibec, omul cu ideile, nimic nu s-a mai legat.

A rămas 1-0, a cincea victorie consecutivă a CFR-ului, care privește acum relaxat duelul de astăzi al urmăritoarelor sale, FCSB - CSU Craiova.

100 de victorii are Petrescu în Liga 1. Dan a mai înregistrat 57 de remize și 41 de eșecuri

 

FOTO Asistență JENANTĂ în Gruia la revenirea lui Petrescu! Săgeți din partea galeriei + Reacția antrenorului: „Eram sigur”

  • Campioana României se distanțează la 7 puncte în fruntea Ligii. CS U Craiova este pe locul 2, cu 29 de puncte, în timp ce FCSB e pe 3, cu 28 de puncte. Cele două se vor întâlni în meci direct mâine, de la 20:30. (Clasamentul AICI)

CFR - ASTRA 1-0 (M. Bordeianu 60)

CFR Cluj - Astra, LIVE + statistici AICI

VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Deac, Bordeianu, Djokovici - Ioniță II, Omrani, Păun
Rezerve: Jesus, Moutinho, Costache, Peteleu, Mureșan, Bud, Hoban
Antrenor: Dan Petrescu

Astra Giurgiu: Lazar - Belu, Cestor, R. Crișan, Radunovici - Butean, Mrzljak, Pires, V. Gheorghe - N. Roșu - Llullaku
Rezerve: Oliveira, Erico, Biceanu, Moise, Balaure, Begue, Daogari
Antrenor: Costel Enache

Arbitru: R. Petrescu / Asistenți: R. Ghinguleac, M. Grigoriu

Programul complet al etapei - aici

Citește și:

EXCLUSIV Mihai Rotaru e Gigi din Craiova! Acum anti-FCSB, dar avea lojă rezervată pe Ghencea! Cum a câștigat 25 de milioane de euro de la stat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (95)
1698111067088227
Ferdinand Mih  •  31 Martie 2019, 09:02

Petrescu asta, este un om fara scrupule, nu are pic de demnitate si onoare! Vine la CFR, fara nici cea mai mica jena, sa se incoroneze el ca mare salvator si aducator de titluri!Vine cand CFR era deja campioana si jocul le mergea, doar sa puna si el cireasa pe tort! Esti un nesimtit Dane!

fairplayromania
fairplayromania  •  31 Martie 2019, 04:59
Postat de Abigail Laslas pe 30 Martie 2019, 23:13

prietenii mei din Andorra si Gibraltar zambesc

Cisderada.....si ea zîmbeste....

fairplayromania
fairplayromania  •  31 Martie 2019, 04:55
Postat de herman25 pe 30 Martie 2019, 23:25

gigismul distruge vieti, abigail tinn e cel mai bun exemplu.

E deghizat în rîndunică...

Vezi toate comentariile (95)
Comentează