FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CEAHLĂUL 4-0

CFR Cluj - Ceahlăul 4-0 » Clujenii au reuşit scorul etapei şi aşteaptă duelul cu Dinamo Minsk!

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 iulie 2014 20:52

CFR Cluj a debutat cu dreptul în noul sezon al Ligii 1, învingînd Ceahlăul cu 4-0, după o partidă pe care elevii lui Miriuţă au controlat-o fără probleme.

Urmăreşte aici desfăşurarea liveTEXT a partidei!

Clujenii porneau ca favoriţi în acest meci, palmaresul confruntărilor fiind net favorabil elevilor lui Miriuţă. Din cele 12 meciuri jucate între cele două formaţii, CFR s-a impus în nouă dintre ele, înregistrîndu-se şi trei remize, dar nici o victorie a moldovenilor.

Negruţ (5) şi Rada (7) l-au pus la treabă pe Jovici, dar prima ocazie cu adevărat periculoasă i-a aparţinut lui Tade, care a scos din joc doi adversari, dar a şutat pe lîngă poartă.

Negruţ (14, 23) şi Tade (22) i-au dat din nou emoţii lui Jovici, dar Chitoşcă putea deschide scorul în minutul 27, după o gafă imensă a lui Felguieras. Portarul a degajat în jucătorul nemţenilor, dar mijlocaşul a şutut în bară.

În minutul 33, Tade a deschis scorul cu o lovitură de cap, după centrarea lui Monroy. Nouă minute mai tîrziu, francezul şi-a trecut în cont ”dubla”, cu un şut din întoarcere.

Clujenii au început la fel de motivaţi şi repriza secundă. În minutul 52, Florin Costea a făcut 3-0 cu un şut din interiorul careului. Cinci minute mai tîrziu a reuşit să marcheze şi Negruţ, lăsat liber la marginea careului de apărarea nemţenilor.

În minutul 58, CFR a primit şi o lovitură de la 11 metri, după un fault al lui Marc asupra lui Guima. Larie a şutut însă slab, iar Jovici a reuşit să respingă cu piciorul.

Moldovenii n-au reuşit să pună probleme, iar cei de la CFR s-au impus cu 4-0, reuşind cel mai mare scor de pînă acum în noul sezon al Ligii 1.

Echipele de start:

CFR: Felgueiras - Susici, Larie, I. Rada, Camora - Muniru, Monroy - Deac, Negruţ, Fl. Costea - Tade
Rezerve: Amadio, Tiago Lopez, Ene, Jakolis, Szilard, Guimaraes Pinto, Christian

CEAHLĂUL: Jovici - Dumitraş, A. Marc, Al. Ichim, L. Cazan - Onciu, Vl. Achim - Chitoşcă, A. Pavel, Ţepeş - Mîndruşcă
Rezerve: Calancea, Tăbăcariu, Vaidas, Popadiuc, Clonin, Ştefănescu, Margină

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (95)
gorgeousroadkill
gorgeousroadkill  •  28 Iulie 2014, 10:04
Postat de turbozero pe 28 Iulie 2014, 06:06

noua ne zici? ghici cum m-am simtit acum 4 zile cand v-am inchis in cocina? sa fii sechestart in propria casa, pardon cocina hahaha cum mai poti scoate nasu in lume? blatul asta era singura modalitate ca dupa primele 3 etape sa nu ramana cu 0 puncte mure cefure

Disperarea voastra e un nectar din care sorbim cu nesat.

cj666
cj666  •  28 Iulie 2014, 07:37
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

El e cand blonda, cand Napoleon, cand Dumnezeu, cand Cadu.... Depinde de ce sedative i se dau. Fara sedative e pur si simplu obsedat de cfr.

turbozero
turbozero  •  28 Iulie 2014, 06:11
Postat de yahoo.22. pe 27 Iulie 2014, 21:01

Ba si mai capturezi un steag,un banner,etc.Dar noi am pus mana pe o intreaga coregrafie,ne-am facut nevoile pe ea si apoi i-am dat foc.Intelegi?Asta e o umilinta totala,dar tu ca suporter burtos de tastatura si TV,care vede meciurile din fotoliul de acasa cu berea in mana nu stii cu ce se mananca astea.

luati-va mai medicamentele cu coregrafiile voastre infantile.. orchestra pe gazon vai de mama voastra clubul vostru nu are bani de apa plata si voi stricati banii pe desene animate...retardata tre sa fie galeria lui dinamo! apropo umilinta totala e sa bagi sute de mii de euro din abonamanete si bilete in dinamo sa se pish negoitza pe voi.. asta e cea mai mare umilinta posibila sa te f... un securist dinam-ovin pe tine galeria lui dinam 0

Vezi toate comentariile (95)
Comentează