FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CRAIOVA

CFR CLUJ - CRAIOVA // Petrescu a răbufnit înainte de „șocul” contra Craiovei: „Știți cum aș fi procedat într-o lume ideală? E injust!”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 15:07

Dan Petrescu, 51 de ani, un aprig contestatar al regulii cu doi jucători sub 21 de ani în echipa de start, a răbufnit din nou, de data aceasta la conferința de presă premergătoare partidei cu CS Universitatea Craiova de sâmbătă.

  • CFR Cluj - Craiova, capul de afiș al ultimei etape din turul sezonului regulat, se joacă sâmbătă, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, Look Sport și TV Telekom Sport.

Antrenorul campioanei en-titre e nemulțumit că nu poate folosi echipa pe care plănuiește să o utilizeze în deplasarea cu Rennes din Europa League și în confruntarea cu oltenii din campionat. 

Motivul? Acesta e obligat să folosească doi jucători care să îndeplinească regula U21. La fel ca în precedentele meciuri din acest sezon, Valentin Costache și Cătălin Itu vor fi puștii trimiși la luptă de „Bursuc” . 

„Într-o lume ideală și un campionat normal, ar fi fost normal să bag ce jucători vreau în acest meci. Aș fi vrut ca la Craiova să am aceeași echipă ca în deplasarea de la Rennes (n.a - joia viitoare, în grupele Europa League). Această regulă e injustă acum. 

Merg pe continuitate și mi-ar fi plăcut ca în meciurile cu Craiova și Rennes să joace aceiași jucători. Dar n-am cum să fac asta. Voi face două echipe diferite, cu 7-8 jucători diferiță față de cele două meciuri”, a spus Petrescu, la conferința de presă premergătoare duelului din „Gruia”. 

Vezi și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
gabriel7725
gabriel7725  •  18 Octombrie 2019, 20:35
Postat de gabriel7725 pe 18 Octombrie 2019, 20:32

Este un antrenor foarte bun, dar mai priceput este la văietături: alții au buget mai mare, unii au echipa mai odihnită, alții au jucători mai buni......ca să nu mai vorbim de arbitraj, este jale când nu ajută CFR-ul !!! Etc....

....și într-o lume ideală, cum vrea Petrescu, există reguli ce trebuie respectate.

gabriel7725
gabriel7725  •  18 Octombrie 2019, 20:32

Este un antrenor foarte bun, dar mai priceput este la văietături: alții au buget mai mare, unii au echipa mai odihnită, alții au jucători mai buni......ca să nu mai vorbim de arbitraj, este jale când nu ajută CFR-ul !!! Etc....

blatistu49
blatistu49  •  17 Octombrie 2019, 20:21

CFR u are echipa bunicica cam media de vrsta e prea mare hai CFR uuuuu

Vezi toate comentariile (5)
Comentează