FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CRAIOVA

CFR CLUJ - CRAIOVA // VIDEO Victor Pițurcă e categoric: „Nu e un derby, mergem cu gândul la victorie” + Îi vor lipsi doi jucători importanți

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 19:29

Victor Pițurcă (63 de ani), antrenorul Craiovei, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre următoarea partidă din campionat, cu CFR.

  • CFR Cluj - Craiova, derby-ul etapei #13 din Liga 1, se joacă sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 20:30. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

„Jucăm la Cluj, pe terenul campioanei. Dar nu cred că trebuie considerat un derby. Vă spun mereu același lucru, mergem numai cu gândul la victorie! Avem nevoie de cele 3 puncte, din cauza faptului că am pierdut puncte prețioase etapa trecută cu Poli Iași. Ne dorim victoria și sper să o obținem”, a declarat Pițurcă.

Noul antrenor al Craiovei, numit în septembrie, a dezvăluit și numele celor 2 jucători importanți pe care nu se va putea baza în partida cu CFR Cluj: „Din păcate, l-am pierdut pe Koljic, care a făcut o ușoară întindere și va lipsi pentru acest meci. Nici Bancu nu va fi în lot, e suspendat”.

„Vreau să dau gol la fiecare meci, dar nu s-a întâmplat până acum. O iau meci cu meci şi sper să marchez. Nu simt presiune, mă simt foarte bine, mai ales că m-am întors acasă. Vreau să fac treabă bună cu Universitatea Craiova şi sper să câştigăm un trofeu anul acesta. Am făcut şi meciuri bune, şi mai puţin bune, sper să luăm cele trei puncte la meciul cu CFR. Avem nevoie doar de încredere” 
Andrei Ivan, atacant Craiova

Conferința de presă integrală:

🎥 LIVE: Conferința de presă premergătoare meciului CFR Cluj - Universitatea Craiova. Participă managerul Victor Pițurcă și fotbalistul Andrei Ivan. #SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Joi, 17 octombrie 2019

Match Preview CFR Cluj - U Craiova:

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SUEDIA // Gigi Becali, sfaturi ca de la antrenor la antrenor pentru Cosmin Contra: „Eu am aplicat asta, el trebuie să învețe” + „Suedia ne dă 4-5” ;)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
875360749272795
Costi Corabu  •  18 Octombrie 2019, 09:15

Greu fara Bancu si Koljic.

fairplayromania
fairplayromania  •  17 Octombrie 2019, 23:43

O sa fie un meci frumos....se joacă pe bune. Bate CFR din păcate ptr. Craiova. Să sperăm că prinde play-off Craiova.

thebluestlion
thebluestlion  •  17 Octombrie 2019, 21:43
Postat de caoradea pe 17 Octombrie 2019, 20:59

Mda, derby o sa fie cand joaca cu echipa lui Mititelu ? Sau cu cine are el derby in Romania ? Cu Honved Budapesta ??

Păi nu e derby ptr că nu se joacă în playoff și realist are f puțină importanță rezultatul acum.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează