FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Edward Iordănescu, răspuns categoric ofertei de la CFR Cluj: „Nu mă asociați cu așa ceva”

Edward Iordănescu // FOTO: GSP
Edward Iordănescu // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 21:04

CFR Cluj se va despărți de Toni Conceicao, 57 de ani, și l-ar dori înapoi pe Edward Iordănescu, 40 de ani, tehnicianul cu care campioana en-titre a început sezonul.

Totuși, actualul antrenor al lui Gaz Metan Mediaș a refuzat categoric oferta venită dinspre „Gruia”.

„Am început o muncă extrem de grea, avem un început foarte dificil și un drum greu în față. Dar o să o scoatem la capăt, nu am dubii. Așa că nu mă asociați, vă rog, cu un viitor care nu îmi aparține. Viitorul meu este la Gaz Metan Mediaș”, a declarat Edward Iordănescu, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

3 meciuria strâns Iordănescu pe banca CFR-ului: 1-0 în Supercupa cu CS U Craiova, 1-1 cu FC Botoșani, în Liga 1, și 0-1 în turul cu Malmo din preliminariile Ligii

CFR CLUJ TRAGE DE DAN PETRESCU

Șefii celor de la CFR Cluj insistă pentru revenirea antrenorului care le-a adus titlul sezonul trecut. Petrescu este acum în liga secundă din China, la Guizhou Hengfeng, echipă cu care a retrogradat în acest an. Conducerea lui CFR așteaptă un răspuns de la el până marți, sperând ca „Bursucul” să își poată rezilia contractul.

Vezi și: Verdict sumbru după demiterea lui Toni Conceicao: „Sunt probleme mari, falimentul îi așteaptă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cfrinho
cfrinho  •  19 Februarie 2019, 00:52

Jocurile sunt facute pentru Dan Petrescu. Ar fi ridicol sa nu-si poata rezilia contractul. Cei de la CFR care i-au facut partie arucandu-l pe Conceicao la gunoi ca pe o masea stricata probabil si-ar trage palme daca ar esua rocada.

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  18 Februarie 2019, 21:58

Bai *** , cum poti sa spui nu la ceva ce nu exista ?Incercati din rasputeri sa destabilizati CFR-ul , dar ca de obicei sunteti de ***. Iedy nu o sa fie niciodata solicitat , *** asta a distrus echipa , un nimeni in drum.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close