FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 1-1

CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 1-1 // Edi Iordănescu laudă un adversar și recunoaște problema propriei echipe: "Nu putem schimba din mers"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iulie 2018 23:15

Edward Iordănescu, 40 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, recunoaște că echipa sa are carențe fizice în acest moment și consideră că Eduard Pap, portarul lui FC Botoșani, a fost cel care le-a scos trei puncte din buzunar ardelenilor.

  • CFR și FC Botoșani au remizat, 1-1, în prima etapă din Liga 1.

"Am vrut să marcăm repede și să scoatem adversarul la joc. Am adus foarte multe mingi în jumătatea adversă, am adus baloane în careu și am marcat. Până la pauză am avut posibilitatea să dăm și golul doi și să închidem jocul. În repriza secundă n-am intrat așa cum trebuia. Dacă analizăm secvența respectivă de joc, vedem că n-am știut să blocăm mingea la bara a doua. De acolo ne-am precipitat. Echipa a încercat să preia controlul, ne-am asumat și riscuri, am venit și cu soluții de pe bancă, însă ne-a lipsit ultima execuție și puțină șansă.

Am prins un portar într-o zi mare, probabil am contribuit și noi la jocul său. Am avut o perioadă foarte scurtă la dispoziție în ceea ce privește pregătirea echipei. N-am putut face schimbări prea multe. Sunt deprinderi și automatisme pe care nu le putem schimba din mers. Echipa și-a dat silința. Din punct de vedere fizic nu suntem la nivelul la care mi-aș fi dorit, însă campionatul e foarte lung", a declarat Edward Iordănescu la Look TV.

  • CFR debutează marți în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, acasă, cu suedezii de la Malmo, locul 7 în campionat. Meciul va fi de la ora 19, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Look TV și TV Digi Sport.

"Peste trei zile ne așteaptă un joc foarte important. Trebuie să câștigăm fără gol primit. Regret că n-am reușit să câștigăm azi în fața suporterilor, trebuia să fim mai pragmatici. Vom gestiona bine lucrurile și vom avea un traseu lung"
Edward Iordănescu, antrenor CFR

"E un punct care ne dă încredere. Știam că avem în față un adversar bine organizat. E meritul jucătorilor. Adversarul a fost un pic peste noi, trebuie să fim realiști. În acest moment ne cunoaștem bine între noi, dar nu știm ceilalți competitori. Încercăm să depășim performanța de anul trecut (n.r. locul 8)"
Costel Enache, antrenor Botoșani

CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 1-1
Au marcat: Vinicius 26 / L. Fulop 48

PROGRAMUL ETAPEI #1:

Vineri, ora 21 CFR Cluj - Botoșani 1-1 Detalii AICI
Sâmbătă, ora 18 Hermannstadt - Sepsi
Sâmbătă, ora 21 Astra - FCSB
Duminică, ora 18 Viitorul - Dunărea Călărași
Duminică, ora 21 Dinamo - Voluntari
Luni, ora 18 Gaz Metan - Chiajna
Luni, ora 21 Craiova - Poli Iași

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
knuty
knuty  •  21 Iulie 2018, 11:29

Cum sa pui antrenor la CFR unul care a antrenat la Pandurii???si ASA!!!IAntrenor de doi bani"daca nu trece de Malmo va fi dat afara !!!Spream sa plece cat mai repede!!!

102031457272119
Radu Fifea  •  21 Iulie 2018, 10:10
Postat de spinoza pe 21 Iulie 2018, 09:51

CFR. Echipa umflata cu pompa! Nu va prinde nici podiumul!

Nu sunt de acord. CFR-ul are echipa buna si se va bate la campionat. Ei si Steaua sunt principali favoriti in acesta editie de campionat. Ca au calcat stramb in prima etapa nu e o mare nenorocire. Toate echipele vor avea meciuri mai slabe la un moment dat. Repet, in ciuda rezultatului de aseara, CFR in preuna cu Steaua sunt marile favorite la titlu in aceasta editie de campionat.

spinoza
spinoza  •  21 Iulie 2018, 09:51

CFR. Echipa umflata cu pompa! Nu va prinde nici podiumul!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează