FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BOTOȘANI

CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 4-1 // VIDEO Campioana a răzbunat cu Botoșani ratările din turul cu Slavia și speră acum la un nou miracol în returul de la Praga

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2019 22:00

CFR Cluj a învins-o categoric pe FC Botoșani, scor 4-1, după o partidă excelentă făcută de jucătorii lui Dan Petrescu. Două goluri și o pasă de gol l-au făcut pe Ciprian Deac MVP-ul meciului, acesta aducând o gură mare de oxigen înaintea duelului de totul sau nimic cu Slavia Praga 

Clujenii au intrat pe teren mai mult cu gândul la milioanele de euro care le-ar intra în conturi din Champions League. Chiar dacă a vrut să-i menajeze pe cei pe care-i va trimite în luptă miercuri seară cu Slavia Praga, Arlauskis, Burcă, Camora și Deac l-au rugat pe Petrescu să-i folosească cu Botoșani. „Noi jucăm altfel dacă avem un meci în spate”, i-au transmis jucătorii. Și Dan s-a conformat! 

Campioana a ajuns la 15 meciuri oficiale în doar 45 de zile și "Bursucul" resimte oboseala: „Cred că trebuie să-mi iau un pat și să mă mut la stadion că eu nu mai pot. Nu mai știu nici ce zi e!”. Pereira și-a încercat norocul (1), șut puțin pe lângă. Apoi moldovenii i-au luat tare și-au vrut să-i surprindă pe clujeni. Andronic (5) l-a întins serios pe Arlauskis, Golofca l-a încercat și el pe lituanian în două rânduri (6 și 9), dar „Arla” a fost mereu la post.  
 

Bum, bum, bum! E 3-0

Pereira (18) le taie tot elanul și deschide scorul când le era lumea mai dragă moldovenilor! Șut superb de la 18 metri fără nicio șansă pentru Hankici. Deac a înscris și el o bijuterie de gol din lovitură liberă! A bătut magistral cu stângul (25) lângă colțul din dreapta al porții și-a făcut 2-0! 

Și ca să-i lase fără grai de tot, Deac a alergat ca un nebun, a prins mingea la limită pe tușă, i-a întors lui Păun, care dintr-o simplă formalitate (36) a majorat scorul. 

Clujenii defilează și în partea secundă. Nu i-a mai bătut nimeni acasă de 17 meciuri. Doar trupa de copii ai „Regelui” Hagi a reușit asta. Costache se zbate ca leu-n cușcă! Vrea să-și vadă numele pe lista marcatorilor. Îi întoarce pe Rodriguez și Chindriș, mingea e la Camora, care a centrat, Vali a pus „capul”, dar n-a lovit cum trebuie. Costache (70) urlă de ciudă după ce austriacul Hankici scoate șutul acestuia cu vârful ghetei. 

Hai cu calificarea-n grupe! 

Botoșaniul a căzut, nu mai are vlagă. Se mai evidențiază doar la faulturi prostești. Pierce (72) îl faulteză pe Păun, Petrescu nu-l lasă să bată, Deac a confiscat balonul și l-a băgat în plasă pentru 4-0! E MVP-ul meciului. 

Câmpanu reușește golul de onoare pentru trupa unui Croitoru prăbușit (79). Și se fluieră! Petrescu aruncă hârtiile cu tactica pentru Botoșani și le ia pe cele pentru Slavia.  

Croitoru e nervos și are toate motivele să fie: CFR a oprit seria de 14 meciuri fără înfrângere, cea mai lungă din istoria Botoșaniului.

FINAL » CFR Cluj - Botoșani 4-1

N-a mai menajat pe toată lumea

Spre deosebire de precedentele meciuri din campionat, Dan Petrescu n-a mai menajat toți titularii pentru Champions League. „Bursucul” a păstrat pentru duelul cu Botoșani patru dintre jucătorii folosiți din primul minut la partida tur cu Slavia Praga: Arlauskis, burcă, Camora și Deac.

Echipele de start:

CFR: Arlauskis - Peteleu, Burcă, A. Mureșan, Camora - Itu, Hoban, Păun - Pereira, V. Costache, C. Deac
REZERVE: Vâtcă, Butean, Sylla, Bordeianu, Omrani, Fica, Rondon
ANTRENOR: Dan Petrescu 
ABSENȚI: Vinicius, Culio (accidentați), Țucudean (absent) 

BOTOȘANI: Hankic - Haruț, A. Miron, Chindriș, Holzmann - Rodriguez, Papa - Golofca, Ongenda, Ofosu - Andronic
REZERVE: Pap, Patache, Țigănașu, Pițian, Pierce, Florescu, Cîmpanu
ANTRENOR: Marius Croitoru 

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj
Arbitru: Marcel Bîrsan / Asistenți: Valentin Avram, Mircea Orbuleț

VEZI ȘI:

VIDEO Gigi Becali și-a prezentat noul antrenor! Bogdan Argeș Vintilă: „Am venit să muncesc pentru un creștin”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (110)
pupufcu
pupufcu  •  25 August 2019, 11:16

Bugete diferite, loturi diferite, valori diferite. BT multi tineri in lot necopti in meciuri tari. CFR pragmatica. Arbitraj de casa, Hagi a facut iar criza. BT a jucat sa nu incurce, un stil a la SEPSI ii trebuia CFRului acum.

870797579666969
Ernest Pap  •  25 August 2019, 09:16
Postat de dan76cj pe 25 August 2019, 07:54

Magarul moare de drum lung, iar prostul de grija altuia...

Mai amintește și de Anorthosis Famagusta ca să demonstrezi că ești un *** răutăcios . Sau de Famagusta nu știi că în 2008 făceai *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  25 August 2019, 08:59

Mda, am vazut meciul. Botosaniul a fost fara replica obisnuita. Clujul ar putea sa faca o figura frumoasa si la Praga. Succes!

Vezi toate comentariile (110)
Comentează