FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-0

CFR CLUJ - FCSB 0-0 // VIDEO Cine a fost evidențiatul lui Adrian Porumboiu: „Poate el să fi fost omul meciului”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2019 00:01

CFR Cluj și FCSB au terminat la egalitate, scor 0-0, într-un derby de dat uitării, fără vreun șut pe poartă. Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru, a analizat partida la GSP Live.

Vezi AICI clasamentul actualizat din Liga 1„

„Una peste alta, ambele echipe pot fi mulțumite cu acest rezultat. Mai sunt 15 puncte puse în joc, se pot întâmpla multe. Cele două echipe au fost mult prea temătoare. Nu au riscat și au amânat deznodământul pentru final.

Lui Dan Petrescu nu ai ce să îi spui, când are avans de patru puncte în fața ocupantului locului secund. Ardelenii s-au mulțumit cu rezultatul ăsta încă de la început. 

Pentru siguranța de care a dat dovadă, poate Vinicius să fi fost omul meciului. A avut câteva realizări. Poate și Tănase a demonstrat ceva în plus”, a declarat Adrian Porumboiu la GSP Live.

„Arbitrajul lui Istvan Kovacs a fost fără probleme. Ar fi fost culmea să fie și arbitrajul ca jocul! Mici greșeli, inerente la un astfel de meci. N-am reținut nicio greșeală importantă”Adrian Porumboiu

Vezi și:  

CFR CLUJ - FCSB 0-0 // CALCULE: cum mai pot roș-albaștrii să câștige titlul, după evoluția foarte slabă din Gruia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează