FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-0

CFR CLUJ - FCSB 0-0 // Dan Petrescu, atacuri la final: „Înainte să vin eu aici, echipa câștiga cu noroc!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 aprilie 2019 23:18

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, dă vina pe ghinion pentru rezultatul alb cu FCSB, din etapa a 5-a din play-off, și spune că echipa sa trebuia să învingă. Antrenorul s-a luat și de Liga Profesionistă de Fotbal din cauza programului din play-off.

„Toate meciurile din ultima vreme dintre cele două echipe s-au terminat la egalitate. Cred că azi meritam mai mult, ținând cont de ocaziile pe care le-am avut. Când ai două bare într-un asemenea meci, trebuie să câștigi.

În prima repriză, FCSB a fost mai bună decât noi. În repriza a doua am fost puțin mai energici, am făcut și niște schimbări ofensive pentru a câștiga meciul, dar iar am dat-o în bară. FCSB are o echipă foarte bună și e foarte greu să joci împotriva ei. 

În meciurile cu Craiova și FCSB meritam mai mult. Înainte să vin eu aici, echipa avea noroc, câștiga mereu cu 1-0, Țucudean înscria din orice poziție. Eu cred că programul cel mai bun îl are FCSB.

Nu vreau să fiu rău, dar nu înțeleg de ce s-a făcut programul cum e acum și să încheiem campionatul pe terenul lor. Eu deja sunt concentrat la următorul meci”, a declarat Dan Petrescu la Look Sport.

„Azi nu pot reproșa nimic arbitrului, deși au fost câteva faze pe care nu le-a văzut. Dar nu avem VAR și e de înțeles” Dan Petrescu

CLASAMENT PLAY-OFF

clasament

vezi și:

CFR CLUJ - FCSB 0-0 // FOTO Dan Petrescu, vulcan pe banca de rezerve! Criză de nervi în minutul 54

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
breitner
breitner  •  15 Aprilie 2019, 10:45

Inainte castiga cu noroc, cu el nu castiga! Pana si Atletico Madrid joaca ceva ce seamana cu fotbalul fata de echipele antrenate de nervos!

317270529078800
Danny Pedr  •  15 Aprilie 2019, 09:34

Nessimțirea si golanii nu au limite. Si a venit sa ia pâine del a alin, acum vezi doamne a început cu analiza . Nu are habar in fotbal, tot ce A câștigat e din mult noroc si conjunctură. Rusine de om si antrenor. A mers doar dupa banii peste tot. Baftă impostor

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  15 Aprilie 2019, 08:42

trebuia sa-l lase pe alin mintenash ala! cu tine, deja se distruge tot! daca asta ce propui tu se numeste fotbal.....

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close