FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

CFR CLUJ - FCSB 1-0. Dan Petrescu s-a dat în spectacol la declarații: „Nu am mai văzut așa ceva de când sunt eu la CFR!”

Dan Petrescu, nervos pe jucătorii săi FOTO: Rad Krishan
Dan Petrescu, nervos pe jucătorii săi FOTO: Rad Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2020 22:28

CFR Cluj a câștigat derby-ul cu FCSB, scor 1-0. Dan Petrescu a declarat după meci că „FCSB merita cel puțin un egal” și a criticat dur prestația elevilor săi: „Așa nu terminăm în primele 3”. 

Vezi AICI clasamentul din play-off

„Singurul lucru pozitiv e rezultatul. Sunt foarte nemulțumit de toți jucătorii și de mine. Nu am pregătit bine acest meci. Cred că meciul amical cu Gaz Metan (n.r. câștigat 6-1), în care am jucat ca Barcelona și trebuia să fie 10-0, ne-a adormit pe toți. Dacă nu era Arlauskis, astăzi pierdeam cu 5-2! De când sunt eu la CFR, FCSB nu a avut mai mult de o ocazie. Eu n-am văzut echipa asta atât de slabă, de când antrenez la Cluj! Astăzi toți jucătorii au fost sub nivel din punct de vedere fizic, poate am greșit, poate i-am antrenat prea mult. FCSB a fost mai proaspătă, jucătorii lor mai buni”, a declarat Dan Petrescu la Look. 

Dan Petrescu se teme pentru podium

„Dacă jucăm așa nu terminăm în primele 3. Pierdem 7 meciuri la rând. Nici nu dorm la noapte, n-am înțeles nimic din meciul ăsta. N-am văzut echipa asta așa slabă de când sunt eu. Nu ne-a dominat nimeni așa, cu Sevilla, Lazio, Celtic, am jucat de la egal la egal. FCSB are jucători extraoridinari, care se pot vinde pe 15 milioane de euro. Eu sunt foarte îngrijorat. N-am crezut că statut de dimineața până seara la stadion poate să aibă un astfel de rezultat”, a concluzionat antrenorul campioanei. 

VIDEO / Fanii celor de la CFR Cluj și-au făcut apariția la stadion

Citește și alte știri despre CFR Cluj - FCSB: 

CFR CLUJ - FCSB. FOTO Vintilă l-a scos pe Ionuț Vînă după doar 31 de minute, iar jucătorul nu s-a putut abține în momentul înlocuirii: camerele TV au surprins tot

CFR CLUJ - FCSB 1-0. EXCLUSIV Prim verdict crunt pentru Dragoș Nedelcu! Riscă să nu mai joace în 2020

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  15 Iunie 2020, 17:00
Postat de Cornel Bubau pe 15 Iunie 2020, 10:01

Ei, lasa si tu de la tine, fii ingaduitor cu ratatii astia din play-off si fii cu ochii pe play-out, aacolo unde sunteti de vreo 3 ani incoace. Puteti castiga titlul in play-out, si sa jucati in cupa targurilor de animale. Sau la fel de bine, si mai plauzibil, va pregatiti sa jucati in matineu. Fara suparare.

Fi nu fii

1805328579706816
Cornel Bubau  •  15 Iunie 2020, 10:01
Postat de babacloanta pe 14 Iunie 2020, 23:16

dan face bascalie de fcsb .sa intelegem ca azi jucatori de 15 mil si-au dat cu stangu in dreptu si ca cfr f slabi presupun ca ii coteaza la cateva sute daca jucatorii lui gigi fac mil ..au batut si ia campionatul ..asta arata ca dan face din *** bici iar gigi cu cozonac face *** .stelitii astia cum se rad :)) unii de altiii..ducka a demisionat ca numai ia banu ,pt salariu dat de pandemie nu face el imagine .

Ei, lasa si tu de la tine, fii ingaduitor cu ratatii astia din play-off si fii cu ochii pe play-out, aacolo unde sunteti de vreo 3 ani incoace. Puteti castiga titlul in play-out, si sa jucati in cupa targurilor de animale. Sau la fel de bine, si mai plauzibil, va pregatiti sa jucati in matineu. Fara suparare.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  15 Iunie 2020, 08:14

Ca tinerii lui GG sunt talentati?Aia se vede!Altfel nu ar fi dat atatia bani pe ei!Ca jucatorii CFR sunt profesionisti?Aia s-a vazut!Nu de acum!Ca altfel nu ar fi castigat campionatul de doua ori la rand- avand de luptat si cu caracatita becalista!Daar...Jucatorii lui GG nu au timp sa devina o echipa,patronul pierzandu-si rabdarea repede si ruland mereu alti jucatori!Iar dincolo,se vede clar ca jucatorii CFR s-au uzat-fizic si moral!Si nu de acum!Iar pe Dan Petrescu-care sta cu urechea la un eventual telefon din Anglia sau macar din China-nu l-a interesat reconstructia!Asa ca,nu stiu de ce mai vorbeste!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează