FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, 21:00, TELEKOM, LOOK, DIGI, GSP.RO

CFR CLUJ - FCSB // Iuliu Mureșan, înaintea derby-ului: "Sper să nu mai treacă 86 de ani până la următoarea victorie cu FCSB" + Conceicao are postul asigurat

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 20:15

Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, e optimist înaintea derby-ului pe care echipa sa îl dispută în această seară cu FCSB, liveTEXT pe GSP.ro de la ora 21:00 și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport. 

"Sper să câștigăm cu 2-1, să obținem în sfârșit o victorie în fața FCSB-ului. Am învins-o în 2015 acasă după 86 de ani, sper să nu mai lăsăm să treacă 86 de ani până la viitoarea victorie.  Echipa s-a antrenat bine toată săptămâna. Avem jucători buni în lot, care pot să suplinească absențele importane (n.r. - Culio și Deac).

Echipa e pregătită, am asistat la toate antrenamentele din această săptămână. Echipa e bine, am vorbit și cu jucătorii și cu antrenorul Toni Conceicao. Soarta lui nu depinde de acest meci, sunt sigur de asta.  Trebuie să obținem un rezultat bun pentru a nu pierde contactul cu locul 1", a spus președintele "feroviarilor", la TV Digi Sport.

Urmărește AICI duelul CFR Cluj - FCSB!

Vezi și: Situație alarmantă la CFR înainte de derby! Schimbarea radicală față de ultimul meci cu FCSB

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
rjka
rjka  •  16 Septembrie 2018, 23:33

Este vorba de o știre venită pe surse la redacția gsp liniște gazeta doar iei spun adevarul sau al dețin absolut cine spune ceva in contradicție și nu e de-acord cu ei , pe principiul cine nu e cu mine, este împotriva mea . Fotbalul însemna doar gigi atât .

10208944465409045
Dumitru Ionut  •  16 Septembrie 2018, 23:04

Steaua, indiferent ca e vorba de csa sau fcsb, e o echipa infiintata in 1947, adica acum 71 de ani. Cum au asteptat ei 86 DE ANI sa o bata acasa cand trecusera doar 68???

rjka
rjka  •  16 Septembrie 2018, 22:22

Încă o data se dovedește ca in România este cenzura , doar sursele jurnaliștilor sunt adevărate, iar când gigi fabulează și ataca pe ori și cine vrea el la tv nu mai este o problema pentru jurnaliști de azi care au îngropat încă o data din cauza banilor , revoluția din Decembrie 89 in care oameni au murit pentru libertatea presei , cenzurați lumea incontinoare si defăimați adevarul din cauza unor oameni care va face audiența chipurile ,și ați uitat de fapt ce însemna presa sportiva și cea ce trebui sa rezulte din informarea noastră a tuturor .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează