FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, 21:00, TELEKOM, LOOK, DIGI, GSP.RO

CFR CLUJ - FCSB // Mesaj războinic al lui Ioniță pentru FCSB: "Fierbe sângele de rapidist în mine! Am crescut în religia «Rapid», în care Steaua/FCSB este demonul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 12:26

CFR Cluj, locul 4, și FCSB, locul 1, se duelează de la ora 21:00 în derby-ul etapei. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Alexandru Ioniță II, 23 de ani, fost mijlocaș la Rapid și Astra, a postat un mesaj războinic către FCSB înaintea duelului din această seară.

"Singurul meci care contează. Nu mai e foarte mult până vom avea ocazia să ne duelăm cu FCSB pe arena din Gruia. Ori de câte ori aud că urmează meciul cu formația ros-albastră, simt cum fierbe sângele de rapidist în mine. Am crescut de mic în religia numită «Rapid», în care Steaua sau FCSB este demonul pe care trebuie să-l doborâm. Anul trecut am luat titlul, satisfacția fiind și mai mare știind că l-am câștigat în detrimentul lor. În acest sezon războiul abia începe și se anunță extrem de aprig, iar orice pas greșit făcut de noi este o oportunitate pentru ei de a se detașa.

Aștept cu nerăbdare confruntarea. Aceste două săptămâni, de la înfrângerea nemeritată de pe teren propriu cu Viitorul și de la eliminarea dureroasă cu Dudelange, au venit ca un pansament, iar gândurile tuturor s-au aliniat, având un singur țel: victoria cu FCSB și recapătarea primului loc.

Partida vine într-un moment în care motivația și ambiția trebuie să depășească orice limită, iar caracterele puternice trebuie să iasă la iveală. Suntem montați, suntem conectați și nu concepem să nu aducem un zambet pe chipurile celor care vor susține formația noastră. Suntem datori față de suporteri și e momentul să începem să facem uitate dezamăgirile din ultima perioadă.

Mă simt pregătit, mă simt gata să dau totul din mine, iar faptul că familia și prietenii îmi vor fi aproape, îmi dă încredere că, împreună cu acești colegi minunați pe care îi am, vom ieși învingători! Vă așteptăm la stadion să ne sustineți și să obținem o mare victorie, care se poate transforma într-un nou start pentru CFR Cluj în această ediție de campionat.

P.S: Adrian Păun, ținta e poarta lui Bălgrădean", a scris Alex Ioniță pe contul său de Facebook.

clipboard01

Citește și: Anunț categoric înainte de CFR Cluj - FCSB + Ce se va întâmpla cu tehnicianul clujenilor dacă echipa pierde

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (134)
stark
stark  •  16 Septembrie 2018, 22:20
Postat de random_ pe 16 Septembrie 2018, 13:15

Daca Steaua câștigă diseara suntem deja campioni. Ar fi o prea mare umilinta ca sa ne bata unii care au pierdut cu pescari si cu postasi aka CFR. Practic Steaua ar deveni rușinea româniei luand locul bIatistilor si al optarilor,dar asta e deja imposibil. STEAUA BUCUREȘTI CAMPIOANA LUMII EȘTI!

Daca iese egal, inseamna ca sunteti sub Dudelange? Dudelange a batut campioana Romaniei si a eliminat-o din preliminariile UEFA Intertoto Europa League. Voi nu sunteti in stare sa va ridicati la nivelul lumxeburghezilor ? Deja, la 1-1, e umilinta pentru voi. Bravo CFR.

loko1
loko1  •  16 Septembrie 2018, 20:55

Pe plan extern de ce nu a fiert sângele în voi ? Sau nu era sânge în instalație.Te dai zmeu cu o echipă de amatori ,fără antrenor,condusă de afonzi.

adriann_
adriann_  •  16 Septembrie 2018, 18:56
Postat de juliusmad pe 16 Septembrie 2018, 16:17

sa nu mai vorbim de celebra furaciune din finala CCE din 1986, nu? *** ieftin ce esti :))

Vrei sa discutam ce reprezenta Barcelona in fotbalul european in momentul ala? :))) Pai Benfica era cu 7 clase peste ei la ora aia :))) Sau ce 'forte' erau Vejle BK, Honved sau Kuusisi Lahti, echipe din lumea a treia a fotbalului in 1986? :))) Pai Rapid a eliminat in 1940 cu DUBLA VICTORIE pe Hungaria, echipa-fanion a regimului Horthy, iar ungurii erau vicecampioni mondiali en-titre. La acelasi Mondial Romania fusese eliminata in primul tur de Cuba! (care Cuba luase 8-0 de la Suedia in turul urmator). Stai jos, nota 1.

Vezi toate comentariile (134)
Comentează
Close