FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB // Mihai Stoica, despre derby-ul cu CFR Cluj și Dan Petrescu: „Atât pot să spun” + Comparație Dică - Teja: „Măcar nu se uită la telenovele” :)

Mihai Stoica // FOTO: Arhivă GSP
Mihai Stoica // FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 09 aprilie 2019 20:24

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, a făcut o serie de declarații interesante marți seara, în studioul TV Digi Sport. Oficialul a lămurit mai multe subiecte importante din tabăra vicecampioanei

...despre derby-ul cu CFR Cluj: „Reușim să batem, înseamnă că merităm să fim pe primul loc. Nu reușim, rămânem pe locul 2 încă un an”. 

...despre Dan Petrescu: „Pentru mine, e un antrenor genial, mi-a marcat cariera. A făcut cea mai mare surpriză din istoria fotbalului românesc,Urziceni a fost un fel de Leicester în Premier League. De când -s-a întors la CFR, a scos o victorie, un egal și o înfrângere, atât pot să spun”.

..despre interesul FCSB pentru Damjan Djokovic, mijlocașul CFR-ului: „Djokovic are contract până în 2020, cum aș putea să vorbesc despre el? E normal să nu vorbesc! Eu nu pot să fac asemenea gafe, să vorbesc despre el. Pot vorbi despre orice jucător din play-out, dar nu despre Djokovic”.

...despre greșelile de arbitraj: „Când trăiești ce am pățit noi cu Craiova, atunci e foarte complicat. Am fost chemat la Comisia de Disciplină, am fost reclamat pentru că am atentat la onoarea și la demnitatea arbitrilor! Nu găsesc nicio explicație pentru acel meci. Cum e posibil să ți se scoată mingea din poartă?”

...comparație între Mihai Teja și Nicolae Dică: „Se aseamănă, sunt profesioniști, muncesc de dimineață până seara. Nu stau să se uite la telenovele, am întâlnit și astfel de antrenori în carieră”.

 

Vezi și: Mihai Stoica și un verdict DUREROS: cât va lipsi Mihai Pintilii + decizia disperată la care ar putea recurge FCSB în cazul lui

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
ali.bec
ali.bec  •  10 Aprilie 2019, 08:10
Postat de fcsbist.de.mic pe 09 Aprilie 2019, 22:59

Bravo baieti. 5-6 articole cu MM. Tineti-o tot asa.

Nici nu știu, cred ca mi se face dor de șirurile de știri cu fata tuturor cu mop in cap

observator_federal
observator_federal  •  10 Aprilie 2019, 07:28

Deși în meciul ăla Hațegan a greșit și în favoarea Fcsb, iar Avram a greșit doar pentru Fcsb în anteriorul, Meme mai adaugă un "șlagăr" la colecția intitulată "Manualul suporterului fecesebist", în nota lui obișnuită de șmecherie - dobândită la cursurile de calificare ale școlilor de tot felul pe care le-a absolvit " pe pile" în viața lui (înainte și de după 1989). Un penibil care își face publicitate și activitate de propagandist mincinos pe banii lui Gigi...

ares2024
ares2024  •  10 Aprilie 2019, 06:51
Postat de bombon pe 09 Aprilie 2019, 23:15

Cea mai citita publicatie de sport din Romania, GSP, este la nivelul Meme Stoica. Ca tipologie morala, umana si nivel de sportivitate si cultura asta este maximul. Trist.

Pretentii...cumva ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează