FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 2-2

CFR Cluj - Gaz Metan 2-2 // UPDATE Prima reacție a clubului CFR Cluj după ce Țucudean a fost dus la spital » Concluzia medicilor după creșterea alarmantă a pulsului

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 09:34

CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș au terminat la egalitate, scor 2-2, într-un meci cu o mulțime de evenimente neprevăzute. George Țucudean a fost înlocuit la pauză din cauza unor probleme medicale. În locul său a intrat puștiul Claudiu Petrila.

update 09:30

CFR Cluj a emis un comunicat prin care anunță că medicii au decis că starea lui Țucudean este una bună, după ce i-au făcut atacantului mai multe analize:

"Clubul CFR 1907 Cluj dorește să facă următoarele precizări referitoare la starea de sănătate a atacantului nostru George Țucudean. La pauza partidei, fotbalistul CFR-ului a acuzat o stare de amețeală și de deshidratare, iar antrenorul echipei noastre l-a inlocuit. La finalul meciului, George a mers la spital, a făcut unele analize medicale, iar în urma rezultatelor a reieșit că starea sa de sănătate este una bună.

Sperăm ca nici accidentările suferite de Ciprian Deac și Thierry Moutinho să nu fie grave, iar ei să poată reveni cât mai rapid la antrenamente!"

 

Știrea inițială

Echipajul ambulanței ar intrat în vestiar imediat după pauză și a rămas acolo până la finalul reprizei secunde alături de Țucudean. La final au părăsit arena Dr. Constantin Rădulescu spre spital, anunță TV Telekom Sport.

Aceeași sursă anunță că medicii au sesizat că pulsul i-a crescut alarmant și i-au interzis să mai intre pe teren în repriza secundă.  

12goluri are Țucudean în actuala ediție a Ligii 1, fiind cel mai bun marcator

Vezi și: 

CFR Cluj - Gaz Metan 2-2 // VIDEO Accidentări de un punct! Rezerva Omrani, erou într-un meci cu penalty ratat la ultima fază + Clasamentul actualizat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
balauru48
balauru48  •  09 Decembrie 2018, 13:44
Postat de prolificul pe 09 Decembrie 2018, 12:16

daca te referi la mimamo ai perfecta dreptate ...cine sa tina cu o echipa ajunsa rasul-plansul..locul 11, acolo aproape la retrogradare...B-ul scrie pe mimamo!.))))))))

Alta clona, ***?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  09 Decembrie 2018, 13:39

Jocul celor de la gaz, a fost dur, brutal. Favorizat de fluieras. De aceea la clujeni, au fost accidentatzi 3 jucatori. Fac ce pot dimbovitzeii, ca titlul sa mearga la dinsii.

990056284361956
Alex Alex  •  09 Decembrie 2018, 13:21

Cineva sa se sesizeze și sa trimeata o comisie anti doping peste cefere .

Vezi toate comentariile (50)
Comentează