FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN

CFR CLUJ - GAZ METAN // Probleme mari pentru campioana României: Lacina Traore și Billel Omrani au părăsit terenul accidentați

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 21:59

Dan Petrescu are probleme serioase înaintea partidei cu Celtic, de joi, din grupele Europa League. Ambii atacanți folosiți în meciul cu Gaz Metan, Lacina Traore (29 de ani) și Billel Omrani (26 de ani), au părăsit terenul accidentați.

  • Celtic - CFR Cluj, în etapa secundă a grupelor Europa League, se joacă joi, de la 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

Dan Petrescu a lipsit și astăzi de pe banca tehnică, încă suspendat, dar a tresărit cu siguranță în fața televizorului. Ivorianul Lacina Traore nu a putut duce până la final prima repriză. A acuzat probleme medicale și a fost înlocuit în minutul 45 cu francezul Bilel Omrani.  

Golgeterul „feroviarilor” din Europa și-a făcut treaba, a marcat în minutul 56, apoi a părăsit terenul pe targă. Locul i-a fost luat de Michael Pereira.

Fără George Țucudean, retras din activitate pentru o perioadă nedeterminată, și cu Valentin Costache lăsat în afara listei UEFA, Dan Petrescu s-ar putea baza doar pe Mario Rondon pentru meciul cu Celtic, în cazul în care problemele lui Traore și Omrani vor fi serioase. 

Vezi și:

CFR CLUJ - GAZ METAN // Edi Iordănescu, conflict cu Istvan Kovacs pe tunel: antrenorul Gazului a fost eliminat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  30 Septembrie 2019, 02:16

Gsp. Am inteles. Fara traore nimic nu e...

reteleanu
reteleanu  •  29 Septembrie 2019, 22:56

traore nu conteaza, dar fara omrani e grav.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează