FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Reziliază contractul » Un cvadruplu campion pleacă de la CFR Cluj!

Portarul lituanian Giedrius Arlauskis (33 de ani) nu va mai continua la CFR Cluj.
Portarul lituanian Giedrius Arlauskis (33 de ani) nu va mai continua la CFR Cluj.

Articol de - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 17:15 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 17:15

Portarul lituanian Giedrius Arlauskis (33 de ani) nu va mai continua la CFR Cluj. 

Surse apropiate de CFR susțin că nu mai este nicio șansă ca Arlauskis să se întoarcă Cluj, deși era această variantă a fost vehiculată de oamenii din conducerea campioanei României, mai ales după gafele comise de Cristi Bălgrădean în perioada recentă, inclusiv joi, în eșecul 0-1 cu Jablonec, din Conference League.

Arlauskis a plecat de la CFR Cluj

Chiar dacă mai avea 3 ani de contract la CFR Cluj, Arlauskis a decis să nu mai continue. Cele două părți au rezilliat pe cale amiabilă înțelegerea. De acum, portarul devine liber de contract.

Odată cu venirea lui Dan Petrescu la echipă, Arlauskis a fost scos de pe lista UEFA. Lituanianul era hotărât să plece încă din momentul în care bunul său prieten Marian Copilu a fost îndepărtat din club.

Reziliază contractul » Un cvadruplu campion pleacă de la CFR Cluj!
Arlauskis și Dan Petrescu nu au cea mai bună relație

Dan Petrescu și Arlauskis, relație rece

La „cuțite” cu Copilu, nici lui Dan Petrescu nu i-a convenit ca Arlauskis, un apropiat al fostului președinte, să mai rămână în lot. Antrenorul și portarul s-au „înțepat” reciproc în momentul în care goalekeeper-ul a părăsit clubul cu destinația Arabia Saudită, moment ce avea loc în vara lui 2020.

Eu fără Marian nu văd viitorul echipei. Eu nu mai vin, ca jucător e mai greu să plec. Forța noastră și în teren și în afară suntem noi! Noi pierdem acum, trebuie să mergem mai departe. A mai fost plecat Marian și a fost circ! Dacă va cheamă patronul, mergem toți! Nu are cum să ne dea afară pe toți! Noi suferim, familiile suferă!
- Giedrius Arlauskis

4 titluriare Arlauskis cu CFR Cluj în Liga 1

VIDEO Finanțatorul de la CFR Cluj vrea întinerirea echipei: „Da, ar fi cazul!”

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

EXCLUSIV Un fost jucător de la CFR Cluj l-a criticat pe Dan Petrescu fiindcă l-a reactivat pe Culio: „Vine un jucător nepregătit, de pe plajă... Asta strică atmosfera”

Marius Șumudică, încă o replică nemiloasă la adresa lui Petrescu: „Ne rupem toți carnetele de antrenori! Nu sunt eu vinovat că aduce jucători cu două viteze, încet și foarte încet”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
cornelcc
cornelcc  •  17 Septembrie 2021, 21:02
Postat de dodo001 pe 17 Septembrie 2021, 19:18

Pufi e un portar foarte bun. Nu degeaba a jucat la Craiova, Fcsb si acum la CFR. Cu putina sansa si o presa corecta, era portarul Nationalei

Ai uitat de mimao! Neuer e incepator pe langa Fufi!

dodo001
dodo001  •  17 Septembrie 2021, 19:18
Postat de paolo14 pe 17 Septembrie 2021, 18:56

Pufi e pe cai mari... 2-3 meciuri si il dau aia afara.

Pufi e un portar foarte bun. Nu degeaba a jucat la Craiova, Fcsb si acum la CFR. Cu putina sansa si o presa corecta, era portarul Nationalei

paolo14
paolo14  •  17 Septembrie 2021, 18:56
Postat de steaua.libera pe 17 Septembrie 2021, 18:00

Ce orgolii mici.. să lași liber un așa portar, mai rar vezi..

Pufi e pe cai mari... 2-3 meciuri si il dau aia afara.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează