FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CFR CLUJ 2-3

Petrescu e furios după victoria cu Hermannstadt: „CFR nu ia campionatul dacă se apără așa” + „Pasele date de noi în propriul teren sunt inutile”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022 21:05 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2022 21:36

CFR Cluj a câștigat cu Hermannstadt, scor 3-2, într-un meci restant din etapa #6 din Superliga. Dan Petrescu, antrenorul clujenilor, a fost extrem de furios pentru modul în care echipa sa aluat cele două goluri.

„Nu am fost așa agresiv la pauză. Știam că după pauză luăm gol. E foarte greu să îi motivezi după 4 zile libere. Era clar că nu va fi ușor. Primele 25 de minute eram CFR-ul pe care îl știam eu. Apoi i-am băgat în joc. Pasele la noi în teren sunt inutile, trebuie să le facem în terenul adversarului. 

Yuri și Burcă nu au fost bine, nu au fost la antrenamente toată săptămâna. 

Știam că 2-0 e cel mai periculos scor. Mă bucură victoria, cine a intrat de pe bancă a dat gol (n.r. - Malele). Am zis că meciul va fi câștigat de cine vine de pe bancă, ori de la noi, ori de la ei”, a zis Petrescu după meci, la Orange Sport.

Plecare de ultim moment la o echipă importantă din Superliga » Președintele a demisionat
DEMISIE
Plecare de ultim moment la o echipă importantă din Superliga » Președintele a demisionat

Petrescu: „CFR nu ia campionatul dacă se apără așa”

„Poate că sunt nervos acum, dar CFR nu are cum să ia campionatul dacă se apără așa. Campionatele nu se câștigă cu atacantii, ci cu apărarea. Portarul nu are nicio vină, nu avem voie să ne apărăm in halul asta. 

Acum trebuie să ne concentrăm pe Liga 1, Conference League e în martie. 

Trebuie să jucăm mai bine în apărare, în atac am fost buni. Avem atacanți buni, dar echipa trebuie să se apere mai bine. Janga nu era titular acum 2-3 zile. Dar mi-a plăcut la antrenament. Mă bucur pentru Malele, dar e rău că e suspendat. El are două goluri la rând, două victorii. Mă bucur că și Camora a intrat bine. I-am spus că nu poate juca de la început, dar când a intrat a jucat bine, mă bucur că a înțeles”, a mai spus Petrescu. 

Petrescu a vorbit și despre Daniel Paraschiv, atacantul lui Hermannstadt. Internaționalul român a fost legitimat la CFR, dar nu în mandatele lui Petrescu:

„Îl regret pe Paraschiv. Nu pleca de aici dacă îl vedeam, nu îl lăsam. E cel mai bun atacant român. Nu zic doar așa, am zis și jucătorilor mei”

Citește și alte știri din Liga 1: 

Ce gafă! Fostul portar de la CFR i-a făcut cadou un gol lui Janga
Hermannstadt - CFR
Ce gafă! Fostul portar de la CFR i-a făcut cadou un gol lui Janga
Bugetul cu care Hagi și-ar îndeplini marele vis » Un apropiat dezvăluie: „De atât are nevoie și intră ușor în grupele Champions League”
PROFU' DE SPORT
Bugetul cu care Hagi și-ar îndeplini marele vis » Un apropiat dezvăluie: „De atât are nevoie și intră ușor în grupele Champions League”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
mosTireac
mosTireac  •  01 Decembrie 2022, 23:20
Postat de rocky3 pe 01 Decembrie 2022, 17:38

Și-l ia fcsb-ul!:)))))))

Posibil. :)

tororosso
tororosso  •  01 Decembrie 2022, 19:20
Postat de vasileroaita pe 30 Noiembrie 2022, 21:41

E bine că a revenit Camora și scapă CFR de Braun. Dacă scapă și de Roger câștigă sigur campionatul!

Du-te Roaită cu Cămara ta ! *** de tânăr este și acest mingicar (36ani) Mai ies două trei gaze din el și predă tricoul .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky3
rocky3  •  01 Decembrie 2022, 17:38
Postat de mosTireac pe 01 Decembrie 2022, 13:14

cfr NU ia campionatul. Atât!

Și-l ia fcsb-ul!:)))))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează