FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj tremură! Impresarul lui Petrescu: „În acest moment, Dan analizează cele două oferte. Naționala are prioritate”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 noiembrie 2019 12:47

Dan Petrescu (51 de ani) o poate părăsi pe CFR Cluj în această iarnă, fiind ofertat de către echipe din străinătate. De asemenea, acesta este privit ca înlocuitorul potrivit pentru Cosmin Contra (43 de ani) la echipa națională.

  • România - Suedia se joacă pe 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.  
  • Spania - România se joacă pe 18 noiembrie, de la ora 21:45. Meciurile sunt liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Impresarul lui Dan Petrescu, Nicolae Pîrnău, a confirmat oficial că „Bursucul” are două oferte de actualitate, de la echipe de club, dar spune că el ar prefera să-l vadă pe tehnician în fruntea „naționalei”. 

În acest moment, Dan are două oferte pe care le analizează. Rămâne de văzut. Eu nu pun la bază tot timpul partea financiară. În afară de bani mai există și obiectivele echipei și ce jucători are echipa.  

Părerea mea e că naționala României ar fi mai presus decât orice salariu i-ar fi propus din străinătate de la o echipă de club. Naționala României are cele mai mari șanse de a-l căpăta la cârmă. Ar fi extraordinar să meargă la naționala României, dar Dan Petrescu decide”, a spus Nicolae Pîrnău, la Pro X. 

Cele două oferte ar putea fi din Rusia, unde Dan Petrescu le-a antrenat pe Kuban Krasnodar (2009-2012), echipă cu care a și promovat în prima ligă, și pe Dinamo Moscova (2012-2014).

VIDEO // MATCH PREVIEW ROMÂNIA - SUEDIA

CLASAMENTUL ÎN GRUPA ROMÂNIEI

 

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SUEDIA // VIDEO Denis Alibec și Constantin Budescu au făcut spectacol la antrenamentul echipei naționale

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
magic4ever
magic4ever  •  12 Noiembrie 2019, 18:07
Postat de 7manuel pe 12 Noiembrie 2019, 14:07

Spui niste tampenii ... Auzi la el: ar promova fara probleme din Championship!!! Mare ti-e gradina .... Bai asta care dai verdicte, afla ca anul trecut la Leeds, ca de altfel si in aceasta editie, a antrenat/antreneaza Marcelo Bielsa. Ai auzit de el? Daca nu, iti spun eu, a antrenat, printre altele nationala Argentinei, dar si a statului Chile, Espanyol, Atletic Bilbao, cand aceasta a ajuns sa joace finala Europa League, Lazio, Marseilles, Lille. Ce vreau sa spun este ca, cel putin din punct de vedere al echipelor si al palmaresului, argentinianul are un CV mai bun ca Dan Petrescu, si, totusi, n-a reusit anul trecut sa promoveze cu Leeds din Championship, in ciuda faptului ca a condus aproape 90 la suta din campionat. Si asta pt. ca e un campionat extrem de puternic si echilibrat. Baga bine la dovleac: nu mai abera ca te faci de ras. Fotbalul, observ, este o enigma pt. tine. Nu e obligatoriu daca a facut un sezon excelent in Europa sa obtine aceleasi rezultate bune si f. bune si in alta parte. Drept dovada, in China n-a reusit absolut nimic. REPET: NU MAI ABERA, CA TE FACI DE RAS!

Nu am doua conturi *** si nu stau toata ziua sa raspund la ce am scris cuiva!Eu pun pariu ca Dan Petrescu promoveaza din primul an daca ar antrena una din primele 10 echipe din Championship pentru ca de pricepe ca nimeni altul sa construiască o echipa peste noapte cu fotbalisti adusi gratis!Crezi ca nu i-ar lua in Championship pe Arlauskis,Djokovic,Boli,Paun si Omrani cu sume decente de la Cfr?Si pun pariu ca toti ar juca foarte bine in Championship pentru ca au demonstrat si in EL ce pot...plus alti fotbalisti liberi de contract mai valorosi si cu salariul mai mare...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luisharcsa
luisharcsa  •  12 Noiembrie 2019, 17:19
Postat de steaua.libera pe 12 Noiembrie 2019, 15:58

Prietene cu 2 nume de familie, ce anume este Fake news? Că Butean nu prinde echipa? Asta o vedem cu toții. Sau că are salariu mare? Și asta o știm cu toții, chiar și presa de casă a CFR a scris despre asta. Și e normal sa aiba ținând cont ca a venit liber de contract. Din cele 2 informații prezentate, ambele sunt adevărate. Poate ne lămurești totuși unde e minciuna.

Presa de casa CFR????????? Tu ce probleme ai??????? Singura cu presa de casa este EF-SI-ES-BI

tataika
tataika  •  12 Noiembrie 2019, 17:18

Nu semnati si voi "articolele" astea, sa stim si noi pe cine injuram?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează