FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Legături între ministrul Marcel Vela și Marian Copilu, președintele lui CFR Cluj: proiect public de 30 de milioane de euro catastrofal

În perioada în care Vela era edilul Caransebeșului, acesta l-a declarat Cetățean de onoare pe Marian Copilu
În perioada în care Vela era edilul Caransebeșului, acesta l-a declarat Cetățean de onoare pe Marian Copilu

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2020 10:15 / Actualizat sambata, 08 august 2020 11:59

Numele lui Marian Copilu, președintele lui CFR Cluj, apare de mai multe ori într-un material Recorder despre Marcel Vela, ministrul de Interne al României.

În perioada în care Vela era edilul Caransebeșului, acesta l-a declarat Cetățean de onoare pe Copilu, reprezentatul la vremea respectivă al firmei de construcții Copisa. Motivul? Compania cu sediul central în L’Hospitalet de Llobregat (Spania) a realizat un proiect în valoare de 30 de milioane de euro a centurii municipiului din Caraș-Severin.

Legături între Marian Copilu și Marcel Vela

„Patru ani mai târziu, acest Marian Copilu e condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare pentru delapidarea unei societăţi. Proiectul șoselei de centură nu e nici el un succes. După ce e dată în folosinţă, centura e închisă de mai multe ori ca urmare a problemelor apărute la un viaduct”, notează Recorder.

De asemena, Vela, un pasionat al fotbalului, a salvat echipa FC Caransebeș, abandonată în 2013 de finanțatorul-trecător Copilu. O altă dovadă a legăturii apropiate dintre Copilu și Vela este prezența fostului oficial al Unirii Urziceni la nunta fiicei membrului PNL cu Daniel Chițoiu. La eveniment a participat și Mihai Stoica.

Marian Copilu, președintele celor de la CFR la ultimele trei titluri de campioană, este un factor cheie în succesul clujenilor. „Primul om din România pe care-l am în suflet este Marian Copilu. Urmează MM Stoica și Dan Petrescu”, a declarat recent Arlauskis la Digi Sport.

Cel care a condus întreaga strategie a celor de la CFR Cluj este un tip care nu este cunoscut. Nu a condus nici Iuliu Mureșan, nici Bogdan Mara! Este un prieten de-ai lui MM Stoica, din perioada în care noi eram la Urziceni. Nu mai știu dacă acum mai este prieten cu MM, pentru că sunt în tabere adverse. E vorba de Marian Copilu, numele lui poate nu spune nimic.Toate deciziile importante anul ăsta la club, de la achiziţii la politica de comunicare, sunt luate de el.

Narcis Răducan (iunie 2018)

Caransebeș, faliment în 3 ani cu Vela

Vela a preluat clubul Caransebeș de la Copilu în 2013. „Prin intermediul lui Mugur Ilisei, un fost impresar sportiv condamnat pentru escrocherii imobiliare și înșelătorie, Vela îl aduce la club pe antrenorul italian Giovanni Pisano, bănuit că ar avea relaţii cu mafia pariurilor sportive. La rândul lui, Pisano aduce la FC Caransebeş mai mulţi oameni de afaceri italieni care, în baza unui contract cu primăria, se obligă să plătească salariile jucătorilor”, scrie recorder. Gazeta a scris în acea perioadă de meciurile suspecte ale celor de la Caransabeș, care intrase în vizorul autorităților. În 2016, echipa s-a desființat, după ce fusese depunctată în Liga 2 cu 88 de puncte!

VIDEO Conexiunile lui Marcel Vela cu fotbalul: o promovare istorică, clinciuri cu arbitrii, țeapă cu un antrenor controversat

Citește mai multe știri de actualitate:

Dan Petrescu a pus la punct un antrenor din play-off: „N-avea voie să spună așa ceva! Să vorbească mai puțin”

După ce logică judecă FRF? Continuă deciziile absurde ale comisiilor Federației

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  08 August 2020, 16:31
Postat de antalmihai pe 08 August 2020, 13:22

ECHIPA TUTUROR NESIMTITILOR, NUMITA cfr! o mumie sa fie!!!!!!

Bine că ești tu pâinea lui Dumnezeu. Tu, craiolguța, rotaru și cârțu...niște îngeri.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  08 August 2020, 15:48
Postat de Alice Popa pe 08 August 2020, 12:39

Ar trebui sa va hotarati... CFR Cluj este echipa PSD sau este a PNL?!? Ca nu mai stim catre cine sa indreptam... opiniile politice!!

Care-i diferența între PSD și PNL?!

antalmihai
antalmihai  •  08 August 2020, 13:22

ECHIPA TUTUROR NESIMTITILOR, NUMITA cfr! o mumie sa fie!!!!!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează