FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV CFR Cluj, măsură de urgență după noile cazuri de coronavirus » Ce meci sacrifică șefii

CFR Cluj are 22 de cazuri de COVID-19
CFR Cluj are 22 de cazuri de COVID-19

Articol de - Publicat vineri, 24 iulie 2020 10:51 / Actualizat vineri, 24 iulie 2020 17:06

CFR Cluj este cea mai afectată echipă din play-off de pandemia de coronavirus, 22 de cazuri active, 12 dintre bolnavi fiind jucători. Șefii clubului iau măsuri de urgență. 

  • Adrian Păun, Grzegorz Sandomierski, Damjan Djokovic, Cristi Manea, Ovidiu Hoban, Denis Ciobotariu, Mike Cestor, Luis Aurelio, Otto Hindrich, Cătălin Itu, Dodi Juca și Billel Omrani sunt bolnavi de COVID-19, iar Cătălin Golofca și Claudiu Petrila sunt în carantină.

CFR Cluj are acum 12 jucători pozitivi cu coronavirus, iar Dan Petrescu, bolnav și el, e obligat să apeleze la juniorii de la echipa sub 19 ani.  Astfel, mai mulți puști vor face pasul către echipa mare și se vor pregăti alături de jucătorii apți de la prima echipă. 

CFR Cluj e programată să joace duminică cu FC Botoșani. Portarul Rareș Gal (19 ani), fundașul Vlad Fărăcășan (19 ani) și atacantul Sergiu Luca (19 ani), care s-au mai antrenat cu echipa mare, vor face parte sigur din lotul clujenilor

Cum ar putea arăta CFR Cluj la următorul meci: Arlauskis - Susic, Burcă, Vinicius, Camora - Chipciu, Bordeianu, Fica - Deac, Rondon, Costache

Sacrifică meciul echipei U19

Astfel, echipa sub 19 ani va avea de suferit. Aceasta va juca pe 1 august cu Viitorul U19 în semifinalele Ligii Elitelor U19, dar va pierde o parte dintre jucătorii importanți. Pentru duelul cu Viitorul U19, CFR Cluj va apela la jucători de la echipa sub 17 ani a clubului. 

VIDEO. Explozie de cazuri noi de COVID-19 la CFR Cluj 

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Situație alarmantă din cauza coronavirusului! CFR, Craiova, FCSB și Botoșani, eliminate la „masa verde” din Europa?

Măsură radicală la CFR Cluj » Ce decizie au luat șefii după cazurile de coronavirus de la club

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
dansy
dansy  •  24 Iulie 2020, 18:03
Postat de Alice Popa pe 24 Iulie 2020, 13:46

Mai invata limba romana si... nu mai minti!

Citeste jucatorii cu care va juca CFR si ai sa vezi ca toti sunt jucatori de baza mai putin Fica inainte de a scrie prostii pe aici

dansy
dansy  •  24 Iulie 2020, 17:59
Postat de ishhhhhhhh pe 24 Iulie 2020, 14:48

Ar fi misto ca tinerii sa bata pe Botseni. Poate asa Bursucul nu-si va mai bate joc de ei

Care tineri???In afara de Fica restul sunt jucatori de baza la CFR.Ce va plangeti atata????Pe cine vreti sa prostiti??Dupa ce ca aveti doua meciuri de vacanta cu Botosani si FCSB miorlaiti pe aici!

dansy
dansy  •  24 Iulie 2020, 17:56

Deci daca te uiti ;la echipa probabila a CFR este una foarte tare.Doar Fica este debutant.Asa ca nu mai plingeti pe CFR atata!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează