FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Dan Petrescu și-ar putea pierde atacantul! CFR Cluj, notificată să achite datoriile față de fotbalist

Gabriel Debeljuh, primul din dreapta // foto: Imago Images
Gabriel Debeljuh, primul din dreapta // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 09 decembrie 2021 13:36 / Actualizat joi, 09 decembrie 2021 13:54

Atacantul croat Gabriel Debeljuh (25 de ani) a notificat clubul CFR Cluj să-i achite salariile și bonusurile restante. Dacă nu se conformează în 15 zile, campioana României ar putea să rămână fără jucător.

Dan Petrescu ar putea pierde unul dintre fotbaliștii de bază ai echipei din ultimele luni. Neplătit de club de câteva luni, Debeljuh a respectat procedura aferentă jucătorilor străini și a trimis o notificare, solicitându-și drepturile financiare.

Ajutat de salariul uriaș să revină în lot » Denis Alibec, atacantul de sute de mii de euro al CFR-ului, ar putea juca împotriva lui Jablonec
CFR CLUJ
Ajutat de salariul uriaș să revină în lot » Denis Alibec, atacantul de sute de mii de euro al CFR-ului, ar putea juca împotriva lui Jablonec

Gabriel Debeljuh își cere salariile și bonusurile restante! 

Dacă CFR Cluj nu-i achită în următoarele 15 zile salariile și bonusurile restante, care ajung în total la aproximativ 100.000 de euro, atacantul poate depune memoriu pentru a deveni liber de contract.

Debeljuh este singurul jucător din lotul CFR-ului cu notificare depusă.

Conflict Dan Petrescu - Gabriel Debeljuh

În octombrie, atacantul adus de la Hermannstadt a avut un conflict cu Dan Petrescu, în urma căruia a fost trimis de „Bursuc” la echipa a doua. Primul instinct al fotbalistului a fost să ceară rezilierea contractului, dar apele s-au calmat între timp, iar Debeljuh a fost reprimit la prima echipă.

Debeljuh ar fi refuzat să se antreneze la un moment dat, a explicat că avea probleme medicale. Petrescu a cerut o analiză RMN și le-a transmis unor persoane din club să îl și programeze pe croat la test. A doua zi, Gabriel a apărut pe teren gata de antrenament. „Tu nu erai accidentat?", a întrebat Dan. „Ba da, dar acum sunt bine", a răspuns jucătorul.

Petrescu l-a scos din antrenament și i-a interzis să mai participe în programul primei echipe fiindcă îi încălcase indicația de a face un examen medical.

În acest sezon, Debeljuh a jucat într-un total de 28 de meciuri, marcând 5 goluri: două în Liga 1, două în calificările pentru Champions League, unul în calificările pentru Europa League.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

CFR Cluj se apără folosindu-se de analiza GSP pe arbitraj: „E o statistică de referință și arată clar că suntem dezavantajați”

Umiliți în Europa, jucătorii lui CFR Cluj vor să-și ia revanșa în Liga 1: „Nu am avut un parcurs bun, acum vrem din nou campionatul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
113492877815998
Vasile Bazil  •  09 Decembrie 2021, 16:34

Oare de ce ar fi o problema plecarea lui Debeljuh ? Omul nu are nici tehnica,nici viteza,plasament "la buluceala",de ce l-o fi adus CFR-ul ?

legio.sud
legio.sud  •  09 Decembrie 2021, 15:32
Postat de tororosso pe 09 Decembrie 2021, 14:54

Chelului îi lipseşte tichie de mărgăritar şi românilor parcuri la ţară. Caprei îi pică coada de râie, dar ea o ţine tot băţoasă, fără să-i pese că se vede ce-i sub ea... . Așa se poate cataloga și Fainoșagul CFR -Napoca . Datorii mărețe terțe , la jucători dar Neluțu este de o mîndrie tipic arealului .

Foarte adevărat oricum Vargabacs este doar o anexa a lui Dancu !

legio.sud
legio.sud  •  09 Decembrie 2021, 15:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează