FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Un jucător esențial de la CFR Cluj a ajuns piesă de bază în Liga 3 » Dan Petrescu: „Joacă excelent acolo”

Dan Petrescu acuză în permanență problemele de efectiv cu care se confruntă la CFR Cluj, dar îl ține la „satelit” pe „veteranul” Ovidiu Hoban / FOTO: Raed Krishan (GSP)
Dan Petrescu acuză în permanență problemele de efectiv cu care se confruntă la CFR Cluj, dar îl ține la „satelit” pe „veteranul” Ovidiu Hoban / FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 14:23 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 17:36

Dan Petrescu acuză în permanență problemele de efectiv cu care se confruntă la CFR Cluj, dar îl ține la „satelit” pe „veteranul” Ovidiu Hoban, unul dintre fotbaliștii exponențiali din sezoanele trecute.

La 38 de ani și cu patru titluri de campion în vitrină, Ovidiu Hoban nu mai intră în calculele lui Dan Petrescu pentru meciurile din Liga 1 și Conference League. 

În schimb, mijlocașul evoluează pentru formația secundă din Liga 3. Hoban a fost pe teren în înfrângerea suferită de „feroviari” cu Someșul Dej (1-2), dar și la victoria cu CSM Satu Mare (2-1).

Hoban ar putea juca în Cupa României

„Hoban, din păcate, nu este pe lista UEFA. Nu are voie să joace, dar în Cupă va juca sigur. La echipa a doua joacă excelent, a fost cel mai bun în ultimele două meciuri”, a declarat recent antrenorul Dan Petrescu, potrivit ProSport.

Un jucător esențial de la CFR Cluj a ajuns piesă de bază în Liga 3 » Dan Petrescu: „Joacă excelent acolo”
Ovidiu Hoban / foto: GSP

Totuși, Hoban a primit promisiuni că ar putea fi pe teren în duelul din Cupă cu CS Universitatea Craiova. Disputa din Bănie e joi, de la 21:30.

Ovidiu Hoban evoluează în Gruia din 2017, perioadă în care a reușit 7 goluri și 9 assist-uri în 132 de partide. Mijlocașul defensiv e unul dintre cei mai vechi jucători ai clujenilor, alături de care a cucerit patru titluri și două Supercupe ale României.

Ovidiu Hoban va juca în Liga 1 până la aproape 40 de ani

În vara acestui an, CFR Cluj a prelungit contractul cu Hoban, cel mai vârstnic fotbalist din campionat. La finalul acestui sezon, Ovidiu va avea aproape 40 de ani. Tamaș și Săpunaru îl urmează pe lista veteranilor din campionat.

Hoban are acum 38 de ani și jumătate, deci o să aibă aproape 40 de ani în momentul în care va încheia sezonul. El e cel mai vârstnic fotbalist din campionat. A semnat primul contract cu CFR în vara anului 2017, exact înainte să înceapă seria grozavă a echipei, cu patru titluri câștigate la rând. Ovidiu mai fusese campion și în Israel, cu Beersheva, înainte să se întoarcă în România.

Etapa 9 // Match Preview CFR Cluj - CSU Craiova

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Transfer peste capul lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Nu l-am adus eu, nu-l cunosc pe jucătorul ăsta”

Duckadam explică greșeala făcută de CFR Cluj: „Are o mare problemă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
cky33
cky33  •  20 Septembrie 2021, 17:12

Hoban plus Sut (Fcsb) plus Baluta (Brighton) titulari la echipa națională! Mijloc Mondial!

slingshot
slingshot  •  20 Septembrie 2021, 16:23
Postat de dodo001 pe 20 Septembrie 2021, 15:42

Hoban are 6 titluri, 2 in Israel , 4 în România

si lacatus are zeci de trofee. de ce nu il aduceti pe el sa joace?

dodo001
dodo001  •  20 Septembrie 2021, 15:42

Hoban are 6 titluri, 2 in Israel , 4 în România

Vezi toate comentariile (9)
Comentează