FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - FCSB 0-0, 4-1 D.PEN.

FOTO CFR Cluj, petrecere de zile mari la Ploiești! Cum au sărbătorit triumful din Supercupa României

CFR Cluj, campioana României, a câștigat Supercupa României 2020. După 0-0 în timpul regulamentar, s-a trecut la lovituri de departajare, iar ardelenii s-au impus, scor 4-1. „Feroviarii” au declanșat fiesta pe gazonul arenei „Ilie Oană”. +41   FOTO
CFR Cluj, campioana României, a câștigat Supercupa României 2020. După 0-0 în timpul regulamentar, s-a trecut la lovituri de departajare, iar ardelenii s-au impus, scor 4-1. „Feroviarii” au declanșat fiesta pe gazonul arenei „Ilie Oană”.

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2021 22:03 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 17:07

CFR Cluj, campioana României, a câștigat Supercupa României 2020. După 0-0 în timpul regulamentar, s-a trecut la lovituri de departajare, iar ardelenii s-au impus, scor 4-1. „Feroviarii” au declanșat fiesta pe gazonul arenei „Ilie Oană”. 

CFR Cluj a fost formația care și-a dorit mai mult trofeul. A aliniat o formulă aproape de cea standard, a controlat ostilitățile, iar la final a avut parte de o petrecere meritată. Edi Iordănescu, aflat la a doua Supercupă pe banca „feroviarilor”, nu a stat nici el departe. „Căpitanul” Camora, antrenat în ultimii ani la ridicarea trofeelor, a fost cel care a dat tonul distracției. 

+37 FOTO

CFR Cluj, la a 4-a Supercupă din istorie

CFR Cluj a prins gustul trofeelor și își îmbunătățește constant palmaresul. „Feroviarii” au cucerit a 4-a Supercupă din istorie, după cele din 2009, 2010 și 2018. Clujenii au și 3 titluri consecutive în Liga 1, dintr-un total de 6. 

4 Cupe ale Românieiare CFR Cluj în palmares

VIDEO Adrian Porumboiu, despre cea mai controversată fază din CFR - FCSB. „Nu a fost simulare”

Citește și alte știri despre CFR Cluj și FCSB: 

Toni Petrea, ieșire necaracteristică: „Am intrat în istoria modernă și contemporană a fotbalului. Meciul viitor bag 2 fundași stânga în dreapta”

EXCLUSIV Proteste înainte de CFR Cluj - FCSB: „De ce se joacă la Ploiești și e un arbitru din București? CFR pornește cu un handicap”

Gigi Becali, decizie care îi va înfuria pe fanii lui FCSB: „Asta i-am spus lui Toni Petrea”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
the_globetrotter
the_globetrotter  •  16 Aprilie 2021, 00:52

Forza CFR!!!! Inca o cupa pt colectia din ultimii 10 ani! Felicitari Mr.Edy,respect baietii!Luati si campionatul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează