FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj pregătește trei transferuri importante: „Neluțu Varga m-a sunat să mă întrebe de el”

Neluțu Varga și Dan Petrescu pun la cale strategia câștigătoare / foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Neluțu Varga și Dan Petrescu pun la cale strategia câștigătoare / foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 06:54 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 15:17

Nemulțumit de lotul pe care l-a găsit la CFR Cuj, Dan Petrescu așteaptă de urgență întăriri în Gruia. Cristi Dulca, un apropiat de-ai „Bursucului”, spune că trei jucători ar urma să ajungă în perioada următoare la CFR, printre care și Marco, fiul său, aflat acum la Chindia.

Dan Petrescu se confruntă cu un moment dificil la CFR Cluj: trebuie să lucreze cu un lot construit de precedenții doi antrenori, Edi Iordănescu și Marius Șumudică. Drept consecință, tehnicianul „feroviarilor” vrea să-l pună la cheltuieli pe finanțatorul Neluțu Varga.

CFR Cluj primește un refuz categoric » Anunțul ferm al clubului: „Bat câmpii! N-au existat discuții, nu-l pot lua!”
TRANSFER
CFR Cluj primește un refuz categoric » Anunțul ferm al clubului: „Bat câmpii! N-au existat discuții, nu-l pot lua!”

Cristi Dulca dezvăluie: „Din informaţiile mele, vor mai veni trei jucători foarte buni la CFR Cluj”

„Avem prieteni comuni, eu şi Dan Petrescu, am şi copilărit împreună, e un om care pune suflet în tot ce face. Eu zic că pe el personal, şi nici pe patron, nu-i interesează nici Conference League, nici Europa League. Ei vor în grupele Ligii Campionilor.

Din informaţiile mele, vor mai veni trei jucători foarte buni. Într-o săptămână, cel mult. Eu cred că Neluţu cu Dan Petrescu vor face transferuri importante, vor aduce jucători.

99% vor veni trei jucători. Eu ştiu cât de pătimaş e Neluţu Varga şi vrea să facă echipă puternică. Sunt fronturi multe şi e nevoie de concurenţă. Neluţu m-a sunat să mă întrebe de Marco. Apoi cluburile au discutat”, a declarat Cristi Dulca, în direct la Look Sport. 

CFR Cluj pregătește trei transferuri importante: „Neluțu Varga m-a sunat să mă întrebe de el”
Marco Dulca a fost piesă de bază în selecționata olimpică a lui Rădoi / foto: GSP

Marco Dulca are 22 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș. Între 2015 și 2019, acesta a evoluat la juniorii celor de Swansea City. S-a întors în România și s-a rodat timp de doi ani la Viitorul lui Gică Hagi. Începând din acest sezon, a fost transferat definitiv de Chindia Târgoviște.

Dan Petrescu: „Avem patru atacanți care nu joacă”

Dan Petrescu, tehnicianul clujenilor, a încercat să justifice eșecul suferit de CFR Cluj în șaisprezecimile de finală ale Cupei României, 0-1 cu CS Universitatea Craiova.

„În primul rând, tragerea la sorți a fost incredibilă. Primele două echipe trase au fost Craiova și CFR. Celelalte au jucat cu echipe din C. Cei care fac tragerea să se gândească la asta. Noi să nu fim capi de serie... Cred că jucătorii au dat totul, au fost foarte organizați. N-am ce să le reproșez.

Nici nu-i cunosc foarte bine, i-am antrenat câteva zile pe unii dintre ei, ca Gondiu sau Celar. Avem 4 atacanți care nu joacă, accidentați. Băieții au încercat. N-au fost multe ocazii. 

Pe final, cu puțin noroc, puteam egala. Totuși, echipa mai bună a câștigat. Poate portarul putea să facă mai multe la gol, dar până nu revăd faza n-aș vrea să vorbesc mai multe”, a declarat Dan Petrescu.

VIDEO Toate informațiile înainte de UTA - CFR Cluj

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

VIDEO+FOTO Revanșa lui Reghe: CFR e OUT din Cupă! » Continuă blestemul lui Dan Petrescu

Dan Petrescu îi face praf pe olteni: „Eu am fost pe la Londra, e de neînțeles cum se comportă! M-au deranjat”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
supereduardo10
supereduardo10  •  24 Septembrie 2021, 17:35

E clar CFR isi face echipa cu "ölimpicii"corijenti :))) Deja tremura tabla pe mine :)) Sa vedeti voi in 5-6 etape ce-or sa planga dupa Shumi :))

c23665
c23665  •  24 Septembrie 2021, 15:29
Postat de Catalin Amariei pe 24 Septembrie 2021, 14:58

CFR a jucat aseara cu 4 titulari : Portarul Figueredo,Cestor,Deac,Chipciu) ,Craiova a jucat cu 2 titulari (,Screciu,Campanu)...pe parcours la CFR a mai intrat unul Sigurionsson adica a terminat cu 5 titulari pe teren ,Craiova a scos unul ,pe Campanu si a bagat 5 Bancu ,Kolici ,Gustavo ,Nistor,Ivan....Prin urmare Craiova a terminat cu 6 titulari si CFR cu 5.Restul e poezie.Mai corect Craiova si-a jucat mai des rezervele timp in care CFR tine un batran de avarie Hoban si Craiova un M.Constantin.A fost meci de lupta si asa va fi mereu intre acesti doi antrenori .Nici un jucator din cei ramasi pe margine la CFR nu schimba ceva ofensiv decat poate Omrani intr-o zi buna.Cu echipa standard in campionat CFR nu a avut nici o actiune de atac finalizata .Doar faze fixe 4 in campionat si una in cupa.Cu CFR trebuie sa ai doi fundasi centrali puternici si precisi .Unul e Gaman ,celalalt se cauta pt la iarna .Screciu e bun doar cand ataca Craiova pt ça are viteza si e util pe contrele adversarului.Atat deocamdata

Singurul titular la CFR a fost Deac. Și numai pentru că e suspendat pentru meciul cu UTA.

1250984458283448
Catalin Amariei  •  24 Septembrie 2021, 15:23
Postat de dora pe 24 Septembrie 2021, 15:19

Portarul de aseară al CFR nu este titularul postului. Ci, mai degrabă, a treia varianta din lot. Nici Chipciu și nici Cestor nu sunt titulari. Cu alte cuvinte, CFR a început doar cu un titular și a terminat cu doi.

Mestere...astia vor fi titulari la Petrescu oricat te-ai bate cu caramida in piept plus Boateng de care am uitat ça a jucat si el .Cat despre Belgradean mai apara un meci doua la Petrescu si merge sa se antreneze singur .

Vezi toate comentariile (34)
Comentează