FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Nelu Varga, înfuriat de Dan Șucu » Ce le-ar fi transmis apropiaților: „Îl distrug!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2022 18:10 / Actualizat sambata, 28 mai 2022 18:47

Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a fost „activat” de afirmațiile făcute de noul acționar al Rapidului, Dan Șucu, despre el și ar fi spus într-un cerc apropiat că abia așteaptă să se „răzbune” pe teren contra giuleștenilor în stagiunea viitoare.

  • CONTEXT: În prima conferință de presă din calitate de finanțator al Rapidului, Dan Șucu l-a vizat pe Nelu Varga: „Nu l-am întâlnit în afaceri, nu cunosc nimic despre dânsul ca om de afaceri. Sunt de mulți ani în afaceri, dacă ar fi fost proeminent...”
  • Conducătorul campioanei a replicat imediat: „Dacă nu ştie cine este «domnul Varga», îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului. Am ales mereu firma ei”.
A fost oficializat primul transfer reușit de CFR Cluj pentru sezonul viitor
CFR Cluj
A fost oficializat primul transfer reușit de CFR Cluj pentru sezonul viitor

Conflict între Nelu Varga și Dan Șucu, șefii de la CFR Cluj și Rapid

Apoi, pe lângă declarațiile făcute în mod public, Nelu Varga le-ar fi spus prietenilor săi că vrea să-i demonstreze noului finanțator de la Rapid „cine e șeful”.

„Să vezi ce îi fac ăstuia, de câte ori îl prind! Îl distrug! Aș vrea să joc în primele etape cu el! Să îi arăt eu cine e șeful atunci”, ar fi sunat un mesaj transmis de Varga apropiaților, conform ProSport.

5 titluridin 5 posibile a câștigat CFR Cluj cu Varga patron

Declarațiile inițiale făcute de Varga și Șucu:

  • „Dacă discutăm pe parte organizațională, înțeleg foarte greu modelul de business de la CFR Cluj. Sau aproape deloc. Din punct de vedere economic, nu e ceva de înțeles. Dacă vreți să vorbim în mod direct, pe patronul de acolo nu l-am întâlnit în afaceri, nu cunosc nimic despre dânsul ca om de afaceri. Sunt de mulți ani în afaceri, dacă ar fi fost proeminent... Poate îi știți dumneavoastră afacerile. Eu nu-l cunosc. Nu cunosc afacerile dânsului. Nu am auzit de dânsul ca om de afaceri” - Dan Șucu
     
  • „Dacă nu ştie cine este «domnul Varga», îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului (n.r. Diana Șucu). Am ales mereu Ethan Allen (n.r. - firma Dianei Șucu), nu Mobexpert. Poate asta l-a deranjat. «Domnul Varga» are afaceri în 17 ţări, poate de aceea nu mă cunoaște domnul Şucu.. Probabil dânsul crede că mediul de afaceri este doar în Bulgaria şi România. Nu e frumos să mă subestimeze, eu nu fac aşa ceva. Nu înseamnă nimic faptul că dânsul nu a auzit de mine. Probabil i s-a urcat la cap, de la «Imperiul Căţeluşilor», crede că este «leu», dar nu este aşa - Nelu Varga
Cifre-record pentru FCSB » Nu s-a mai întâmplat din primul mandat al lui Reghe
FCSB
Cifre-record pentru FCSB » Nu s-a mai întâmplat din primul mandat al lui Reghe
Dîncu, desființat de un campion european din 86: „Pe actualul ministru îl interesează CFR-ul, Steaua mai puțin”
STEAUA
Dîncu, desființat de un campion european din 86: „Pe actualul ministru îl interesează CFR-ul, Steaua mai puțin”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (64)
legio.sud
legio.sud  •  01 Iunie 2022, 13:48

COCALAR , Vargabacs asta …

boreal47
boreal47  •  31 Mai 2022, 20:52

Hrrrr, sa pe el. Ce e asta, daca nu instigare. Ar trebui sa va banana pe toti din redaction.

gardenparty
gardenparty  •  31 Mai 2022, 20:16

Diferență mare între unul care lucrează în alb și unul care lucrează în negru. O mare diferență se vede și la lexic. Între universitate și 4 clase e cale lungă.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează
Close