FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj reacție vehementă după deciziile Comisiei: „Poate supărăm pe cineva! Poate Colțescu a premeditat totul”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 20:13

Bogdan Mara, directorul sportiv al CFR-ului, a reacționat dur după suspendările primite azi de Dan Petrescu, Adi Păun și Cosmin Vâtcă de la Comisia de Disciplină a FRF. 

  • Dan Petrescu a primit 4 etape de suspendare după ce l-a înjurat pe arbitrul Sebastian Colțescu la meciul cu Astra, 2-3.
  • De asemenea, juristul campioanei, Ioan Ivașcu, a fost suspendat pentru 2 luni și amendat cu 13.600 lei, după ce a intrat pe teren și la vestiare pentru a insulta brigada condusă de Sebastian Colțescu.
  • Goalkeeper-ul Cosmin Vâtcă a primit 3 etape de suspendare, la fel și Păun. Portarul a primit o amendă de 5.000 de lei, în timp ce mijlocașul va plăti 6.000 de lei. Căpitanul campioanei, Mario Camora, va sta o rundă pe tușă pentru „roșul” încasat în meci.

„Este extrem de mult. Ne așteptam ca Dan să fie suspendat. Normal era să fie suspendat două etape. În sezonul trecut, antrenorii care făceau asta, primeau de fiecare dată două etape. Stoican a fost suspendat de patru ori și a primit două etape. Dan nu e recidivist. E la prima abatere anul acesta. Normal era să primească două etape. 

Poate am început să supărăm pe cineva. Nu știm ce să mai credem. Suntem bulversați. Începem să credem că poate Colțescu a premeditat totul, știind cum va reacționa Dan. Da, vom face apel”, a declarat Bogdan Mara la TV Digi Sport. 

„Suspendarea lui Adi Păun este cea mai gravă” 

Bogdan Mara a explicat și de ce mijlocașul Adrian Păun a fost suspendat și s-a declarat nemulțumit de decizie.

„Mai iritați suntem din cauza suspendării lui Adiță Păun. Este inadmisibil ce s-a întâmplat cu el. Voi știți un jucător din istorie suspendat 3 etape pentru că arbitrul a auzit că l-a înjurat? Păun nu l-a înjurat direct, ci Colțescu a auzit că ar fi fost înjurat de el. După meci, pe tunel.

E cea mai gravă suspendare pe care am văzut-o. Nu-i poți face asta în cel mai bun moment al carierei. Și i-au dat și 3 etape pentru a nu putea face recurs. Dacă primea 4, puteam face. Păun nu l-a înjurat pe Colțescu. Erau toți jucători supărați și înjurau. Dar nu i-a zis personal.

Arbitrul a scris în raport că a auzit că Păun l-a înjurat pe tunel. Asta e tot ce scrie”, a adăugat Mara. 

Vezi și:

VIDEO Flavius Stoican critică decizia Comisiei în cazul Dan Petrescu: „E mult, n-a omorât pe nimeni!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (19)
961438540861286
Bog Dan  •  13 Septembrie 2019, 12:28
Postat de Nuta Radu pe 12 Septembrie 2019, 06:05

Domnilor dela cfr,in loc sa aplamati stafu si jucatori ati sarit sa-i aparati ca,camora vrea respet dar el facea ca fiarele comentari injuraturi etc paun lati facut vedeta si nui mai intra nimeni in voi,dan sa nu mai faca pe profetu ca este vazut in toata lumea ca este antrenor si bun fotbalist la timpul trecut da asa este lati intrebat cum era in anglia facea ce face aici zero ,vedeti ca si presa a gresit ca atunci cand era favorita unor arbitri nu ati facut comentarile necesare si acum dan camora si ceilanti jucatori cred ca asa trebuia sa fie mereu in legatura cu suspendarile cu regret o spun,dan cel putin 6 etape camora si paun 7 etape ,trebue sa intelegem ca ,comportamentul acesta este jenant ca,arbitri cand gesesc si o fac cam mult sa fie suspendati la fel ca antrenori si jucatori.

Doamne fereste ce poti sa scrii, omule. Pe langa faptul ca aberezi, ai masacrat si profanat limba romana. Fara suparare, incearca sa bagi textele intr-un tool de corectare inainte sa publici comentariile, imi sangereaza ochii cand citesc enormitatile tale..

2356046354433051
Octavian Tavi Dumulescu  •  13 Septembrie 2019, 08:56

La mitici din comisie,nu le convine că echipele din capitală nu au rezultate,așa au găsit prostul satului care să pună frână echipei ce avea un parcurs bun.Dan Petrescu dacă a greșit(provocat de acest nemernic de Colțescu) trebuia să primească o sancțiune similară ce a fost dată anterior celorlați pentru fapte similare.Decizia comisiei este clar aplicată cu rea credință,dar deși nu mă mai miră nimic aș pune și eu o întrebare: ”Câte etape au luat arbitri când au făcut praf unele meciuri și au distrus carierele antrenorilor?”Până nu vom primii răspuns corect la acestă întrebare,nu vom vedea fotbal de calitate și competitiv !

deroberto
deroberto  •  12 Septembrie 2019, 14:22

E !, asta am sperat, cel puțin eu, ca Dan Petrescu să fie suspendat. ( comentasem în alt articol ca să se dea un exemplu cu antrenorul lui CFR, pentru că în mintea mea Petrescu era pionul care răsturna regina , iar piesa fiind defapt - Arbitrii). Dar la recurs cred că va rămâne 2 sau 3 etape, normal ar fi 2. Să revin, de ce cred că a fost nevoie de o astfel de situație ? Pentru că acum avem un precedent, și involuntar victime colaterale sânt și arbitrii, care de fapt ei vor fi următoarele ținte. Cutia Pandorei este de fapt pentru arbitri. Cred că de acum înainte vom vedea Fotbal. Cui nu-i place fotbalul englez, unde arbitrii lasă jocul mai lejer, să fie mai Bărbătesc puțin. Nu oricare intrare la un adversar poate fi chiar tare, dar pentru a putea păcăli arbitrii, unii dintre jucători se vaită, mai rău ca la chirurgie, să fim serioși. Eu unul asta sper. Și la anul, să avem și VAR.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close