FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

CFR Cluj - Sepsi OSK 0-1 » CFR clachează în Gruia, dar rămâne pe primul loc!

CFR Cluj - Sepsi, live pe GSP.ro +41   FOTO
CFR Cluj - Sepsi, live pe GSP.ro

Articol de - Publicat luni, 10 mai 2021 21:09 / Actualizat luni, 10 mai 2021 23:58

CFR Cluj, lider în play-off, a pierdut cu Sepsi OSK pe teren propriu, scor 0-1. Cu o victorie în această seară cu Academica Clinceni, FCSB putea urca pe primul loc, dar a ratat șansa, remizând, 2-2, la Giurgiu

Totul despre etapa 7 din play-off, AICI

În prima repriză, covăsnenii au fost mai buni. Mai tăioși, i-au oferit emoții lui Sandomierski în câteva rânduri. Poate cel mai mult în minutul 35, când Vașvari a expediat un șut-bombă din afara careului, respins de portarul polonez. Iar dominarea lui Sepsi a fost încununată cu un gol în minutul 41. Ninaj i-a pasat pe poziție viitoare lui Dumiter, care a depășit un adversar și a centrat ideal, pe 6 metri, de unde Pavol Safranko a reluat imparabil, cu capul.

+37 FOTO

În startul reprizei secunde, CFR s-a trezit, iar în minutul 50 a avut o șansă de gol rarisimă. Aflat în partea stângă a careului, Billel Omrani l-a servit ideal pe Gabriel Debeljuh, dar atacantul croat a trimis pe lângă poartă cu capul, din doar câțiva metri!

Debeljuh a ratat o șansă mare de gol și în minutul 53, când a ratat preluarea în careul lui Sepsi într-o situație de 2 vs 1. În minutul 55, Grzegorz Sandomierski a fost aproape de a comite o gafă colosală. În încercarea de a degaja, portarul gazdelor l-a lovit cu mingea de Safranko, iar balonul a ricoșat puțin pe lângă poarta goală!

CFR Cluj - Sepsi OSK 0-1 » CFR clachează în Gruia, dar rămâne pe primul loc!

Același Safranko a fost aproape să reușească „dubla” în minutul 67, când a șutat din întoarcere, de la marginea careului. Balonul a trecut puțin peste poarta lui Sandomierski.

Iar în minutul 70, Dumiter, cel care a oferit pasa la gol, a șutat periculos din careu, mingea ștergând bara din stânga a porții gazdelor. Tot el a ieșit la rampă și 4 minute mai târziu, de această dată cu un șut din afara careului, scos cu dificultate de Sandomierski.

Covăsnenii nu au mai punctat pe tabelă, dar și-au ținut adversara departe de propria poartă până la final. CFR clachează „acasă”, dar beneficiază de pasul greșit făcut de FCSB, 2-2 cu Clinceni.

Chipciu și-a pierdut controlul după înfrângere: a luat pe sus un suporter care l-a înjurat » Prima reacție: „Regret”
CFR - SEPSI 0-1
Chipciu și-a pierdut controlul după înfrângere: a luat pe sus un suporter care l-a înjurat » Prima reacție: „Regret”

Clasament play-off Liga 1: CFR Cluj este prima

Sepsi, în schimb, s-a apropiat la un singur punct de Universitatea Craiova, ocupanta locului 3! 

Meciurile rămase de jucat pentru CFR Cluj:

  • Universitatea Craiova (d) 
  • FC Botoșani (d) 
  • FCSB (a)

Meciurile rămase de jucat pentru FCSB:

  • Academica Clinceni (a) 
  • Sepsi (d) 
  • Universitatea Craiova (a) 
  • CFR Cluj (d)

CFR Cluj - Sepsi OSK 0-1

CFR Cluj - Sepsi OSK, echipele de start:

CFR CLUJ (4-3-3): Sandomierski - Cr. Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Itu, O. Hoban, Sigurjonsson - C. Deac, Debeljuh, Gîdea
REZERVE: Bălgrădean, Susic, Ben Youssef, Chipciu, Păun, V. Costache, B. Omrani, Rondon, Soares
ANTRENOR: Edward Iordănescu

SEPSI (4-2-3-1): Niczuly - Aganovic, Ninaj, Mitrea, Ștefănescu - Fofana, Vașvari - Dumiter, Tortella, Păun - Safranko
REZERVE: Csiszer, Achahbar, Tincu, Purece, Tamas, L. Kovacs, L. Fulop, A. Dumitrescu, Collado
ANTRENOR: Leo Grozavu

Stadion: CFR Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca)
A: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / A1: Constantinescu Andrei (Bucureşti), A2: Marica Mihai Marius (Bistriţa)

Mai multe știri din Liga 1:

CFR Cluj transferă din Liga 1 » Acord pe 3 ani cu jucătorul

Croitoru a recidivat! Antrenorul lui FC Botoșani, somat în direct: „Te credeam mai apt...”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (307)
131668434566273
Razvan Mihailescu  •  11 Mai 2021, 01:54

Nici măcar faze în careu sa cade ți pe acolo sa cerși ți 11m na ți avut, slab joc, diferența mare de antrenor între junioru lui Iordănescu și petrescu

fanu
fanu  •  10 Mai 2021, 22:28
Postat de alenb pe 10 Mai 2021, 21:50

Botosani sau Clinceni au mai batut FCSB in regulat, in rest slabut. A mai scos Botosani un egal anul trecut 2-2 in play off dar atat, au vrut sa prinda Europa si au prins-o, desi mai bine n-o prindeau. Anul asta Botosani are sanse mai mici de Europa, termina pe 5 chiar daca i-a batut pe Craiova. Sepsi a jucat agresiv si meciul tur cu CFR, pe care repet ca l-a dominat. Apoi ce prostii vrei sa insinuezi ca le-a dat meciul tur lui CFR ca sa-i bata in retur? Care ar fi logica? In stilul asta Sepsi va fi banuita de blat la orice meci pe care-l pierde cu CFR, in conditiile in care CFR este de asteptat sa castige majoritatea meciurilor intre ele, caci valoric vorbind este echipa mai buna, o asemenea abordare de genul daca nu bati inseamna ca esti blat, este absurda. Sepsi vrea in Europa si este o prostie sa crezi ca renunta la propriul obiectiv pentru obiectul altei echipe.

Ce stiu eu ce calcule isi fac fiecare?! Poate nu credeau cu adevarat in obiectivul lor, la ce viteza luasera cele din fata. Dar daca tu spui ca meciul tur a fost la fel cu asta...bine, fie ca tine. Pana una alta o sa intru pe articolul cu Clinceni sa imi cer scuze fata de ei :)) si apoi nu ma mai uit la meci, vreau sa adorm macar o seara cu iluzia ca putem avea un fotbal pe bune; dupa mine, doar cu meciuri de genul celui de aseara, celui de azi al lui Sepsi cu CFR sau a primei reprize din Clinceni-FCSB putem avea sperante sa revenim macar unde am fost in fotbal.

badeadorian
badeadorian  •  10 Mai 2021, 21:56

:)))) .... Nu ma banati ??? .... DOAR IMI STERGETI COMENTARIILE !!!

Vezi toate comentariile (307)
Comentează
Close