FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ - SEVILLA // VIDEO Dan Petrescu, cel mai mare fan Elsa: „Frozen 2 mi-a plăcut foarte mult!” :D Interviu inedit: „Abia aștept să văd Las Fierbinți”

Articol de GSP - Publicat marti, 18 februarie 2020 16:52

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a fost supus unui test inedit pe pagina de facebook a campioanei și a răspuns celor mai căutate 10 întrebări despre el de pe Google.

  • CFR Cluj - Sevilla, prima manșă din „16”-imile Europa League, se joacă joi, 20 februarie, de la ora 20:00. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus.

1. Cine este Dan Petrescu?
- E o întrebare grea. Dan Petrescu este un antrenor de fotbal la CFR Cluj, fost fotbalist, actual antrenor. Practic, toată viața mi-am dedicat-o fotbalului și cred că în continuare va fi la fel. Sunt dedicat 100% de dimineață și până seara pentru ceea ce fac. Și în momentul ăsta sunt fericit pentru că am rezultatele pe care mi le doresc.

2. Câte limbi vorbește Dan Petrescu?
- Trei limbi le vorbesc foarte bine: italiană, engleză și română. Mă descurc destul de bine și în spaniolă, în franceză și în rusă.

3. Ce îl enervează pe Dan Petrescu?
- Sunt multe lucruri care mă enervează. Nu sunt cel mai calm antrenor din România. Cel mai nervos sunt când pierdem un meci de fotbal. Nu contează cum îl pierdem. Acesta este lucrul care mă irită cel mai mult.

4. Ce filme îi plac lui Dan Petrescu?
- Când pot să urmăresc un film, îmi plac cele de acțiune, thrillere, comedii. De foarte multe ori merg la desene animate împreună cu fiica mea cea mică. Și chiar îmi plac. Am văzut «Frozen 2» și mi-a plăcut foarte mult. În momentul de față, există un serial în România, «Las Fierbinți», și de-abia aștept să înceapă. Când terminăm antrenamentul seara, de-abia așteptăm să vedem acest serial, eu și prietenii mei.

Dan Petrescu răspunde celor mai căutate 10 întrebări de pe Google despre... EL | Provocarea Google

➡ Dan Petrescu, așa cum nu l-ați mai văzut! Răspunde celor mai căutate 10 întrebări despre el de pe Google! ⁉

Posted by Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA on Monday, February 17, 2020

CFR CLUJ - SEVILLA // VIDEO Dan Petrescu, cel mai mare fan Elsa: „Frozen 2 mi-a plăcut foarte mult!” :D Interviu inedit: „Abia aștept să văd Las Fierbinți”

5. Ce avere are Dan Petrescu? 
- Depinde. Eu zic că averea cea mai importantă sunt cele 3 fete. Restul nu contează. E clar că, pe unde am fost, am reușit să câștig și bani, dar nu cred că ăsta este cel mai important lucru pe care lumea dorește să-l știe despre mine.

 6. Ce hobby-uri are Dan Petrescu?
- Când termin ziua de lucru, îmi place să mă uit la un film și, din păcate, tot la fotbal. Plus tenis foarte mult, mai ales când joacă Simona Halep. Și îmi place să și joc tenis. Cel mai mult îmi lipsește să joc tenis. Tot timpul am găsit scuze să nu joc, însă mă ține tânăr, trebuie să recunosc.

 7. Dan Petrescu se teme de....
- ...următorul meci, mereu. Mă tem să nu fie bine, mă tem de echipa mea să nu se relaxeze. De asemenea, mă tem pentru sănătatea mea, a familiei și a prietenilor. 

8. Ce muzică ascultă Dan Petrescu?
- Nu sunt ca jucătorii mei, care ascultă foarte multă muzică. De obicei, în mașină ascult muzică mai relaxantă, disco. O muzică bună îmi place, nu contează cine cântă. 

9. Cine este cel mai bun prieten al lui Dan Petrescu?
- În primul rând, fotbalul, că sunt cu el toată ziua. La CFR, prietenul meu cel mai bun este «Pisică», care e toată ziua lângă mine. Toma și Panin sunt, iar, aproape de mine. Prietenii de-o viață s-au mai dus, din cauza meseriei, eram prieten foarte bun cu Gică Popescu și Hagi, dar viața ne-a dus departe unul de altul. 

10. Cea mai mare realizare din cariera lui Dan Petrescu?
- Sunt prea multe realizări, am avut norocul ăsta. Dacă îmi doream mai multe ca fotbalist? Mi-am dorit să câștigăm Campionatul Mondial, dar n-am reușit. Ca antrenor, mi-am dorit să câștig un trofeu european, n-am reușit încă, dar mai am timp. Am dat goluri importante, cu SUA, cu Anglia. Ca antrenor, trofeele câștigate cu CFR Cluj, Unirea, Cupa din China... Anul trecut a fost special. Am avut un parcurs european peste așteptările mele. Poate anul trecut a fost cel mai bun pe care l-am avut ca antrenor. Iar ca jucător, golul din meciul cu Anglia din minutul 90, pentru că a fost la Campionatul Mondial și a fost reușita victoriei.

VIDEO // Match Preview CFR - SEVILLA

CITEȘTE ȘI:

DINAMO - FCSB 2-1 // Peluza Roș-Albastră acuză: „3 titulari au făcut figurație. Rușine!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
petre47
petre47  •  19 Februarie 2020, 22:01

Vorbiti de "Las Fierbinti"? Cele mai multe pareri au fost negative: cuuuum/? Las Fierbiiiinti? Cred ca acele pareri vin de la oamnei care nu cunosc Romania. In serial se petrec lucrurile asa cum se petrec in Romania. Daca vrei sa cunosti oamenii dn Romania, cu "preocuparile" si "apucaturile" lor nu trebuie sa mergi la tara, la Fierbinti; urmareste serialul!

1534734933261295
Domuta Dorin Valeriu  •  19 Februarie 2020, 16:03

Imi amintesc golul din meciul cu Anglia. Magnific ! Cred ca de atunci englezii nu l-au mai avut la inima pe Dan Petrescu, de la acel gol cariera sa in Anglia a intrat pe o panta descendenta. Cam la fel a patit si Ilie Dumitresu. Nu te iarta englezii astia !

518396918348499
Viorica Alexandru  •  19 Februarie 2020, 10:57

Petrescu este un om de succes. Nu se da mare. Este relaxat in societate. Familist . Prieten. Are curaj sa fie el insusi... *** nu le plac astfel de oameni...lor le place Becali... Cruduta..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close