FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj şi-a luat portar

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2011 12:16

Antrenorul celor de la CFR Cluj vrea între buturi un portar pe care îl cunoaşte din campionatul lusitan.


Ardelenii se pregătesc pentru sezonul viitor, iar Jorge Costa a început reconstrucţia. Fostul fundaş al celor de la Porto a dorit între buturi un portar pe care îl ştie din campionatul Portugaliei, iar oficialii celor de la CFR s-au mişcat rapid. Ultima achiziţie a feroviarilor se numeşte M ario Felgueiras, un goalkeeper de 25 de ani. Portarul a fost împrumutat în ultimul an la Rio Ave, echipă pentru care a jucat în 6 partide. Jucătorul şi-a încheiat în această vară socotelile cu Sporting Braga, echipă la care lusitanul a debutat în fotbalul mare la 22 de ani. Felgueiras a semnat un contract pe trei ani cu formaţia clujeană şi se va lupta pentru un loc de titular cu Mihai Mincă.

Rămîn doar trei.
Aproape sigur, CFR Cluj se va despărţi în perioada următoare de Nuno Claro, jucătorul fiind amendat deja cu 25% din contract. Pe lista de transferuri au fost puşi deja şi ceilalţi doi portari din lot, Edi Stăncioiu şi Remo Amadio. Felgueiras va fi prezent la reunirea lotului ardelean, care va avea loc la mijlocul acestei luni.

- 21 de meciuri a jucat Felgueiras în ultimii trei ani
- 1.200.000 de euro este preţul lui Felgueiras pe transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
alfa_centauri
alfa_centauri  •  08 Iunie 2011, 18:28

Scapam de Nulo Claro? Dau de baut!

46rossi
46rossi  •  03 Iunie 2011, 18:01

minciuna, nu L-AU LUAT DE UNDE NAIBA VA LUATI INFORMATIILE BAI ZIARISTI DE 2 BANI????????

albusibiu
albusibiu  •  02 Iunie 2011, 14:49

ALELUIA! CUIVA I-A VENIT MINTEA LA CAP!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează