FOTBAL  »  Superliga  »  CFR

CFR Cluj a anunțat al 4-lea transfer al verii! Jucătorul se pliază regulii U21

Denis Rusu, primul din stânga // foto: Imago
Denis Rusu, primul din stânga // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2021 11:58 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 12:14

CFR Cluj a anunțat transferul tânărului jucător de atac Denis Rusu (20 de ani), care a evoluat pentru UTA în sezonul 2020/2021.

Campioana României continuă să oficializeze transferurile realizate în ultimele luni. După Rachid Bouhenna, Jonathan Rodriguez și Anas Tahiri, a venit rândul tânărului Denis Rusu să fie prezentat.

CFR Cluj a anunțat al 4-lea transfer al verii! Jucătorul se pliază regulii U21
foto: Facebook @ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

CFR Cluj a rezolvat transferul lui Denis Rusu din februarie

Rusu a evoluat în sezonul 2020/2021 la UTA, sub formă de împrumut, el aparținând de Șoimii Lipova, echipă de Liga 3. La UTA, tânărul fotbalist a adunat 36 de meciuri, două goluri și două pase de gol.

Arădenii ar fi vrut să îl păstreze, dar CFR Cluj a intrat pe fir.

Însă nu la finalul sezonului, ci de mai mult timp. „Vișiniii” au rezolvat mutarea de câteva luni, după cum susține Radu Pop, președintele clubului din Lipova:

„Într-adevăr, transferul s-a făcut de mai mult timp dar am ales să păstrăm discreția”. Mai exact, transferul s-ar fi petrecut cu câteva zile înainte de meciul dintre UTA și CFR, scor 0-1, din martie, în care Denis a prins 18 minute pe gazon. Pentru prestația de atunci, Rusu a fost notat cu 5 în Gazeta Sporturilor.

Șoimii Lipova, convinși de CFR Cluj

UTA a dorit ca Denis să continue la Arad, dar propunerea clubului nu l-a mulțumit pe Radu Pop. Potrivit SpecialArad, UTA ar fi oferit 10.000 de euro și un procent de 50% la un viitor transfer. Președintele echipei din Lipova susține că oferta din partea celor de la CFR Cluj a fost mult mai consistentă, deși procentul la o eventuală revânzare este inferior celui propus de UTA.

Conform sursei citate, conducerea celor de la UTA se simte trădată. Rusu le-ar fi transmis în mod constant că își dorește să continue la UTA, deși era conștient că din sezonul viitor va juca în Gruia.

Din vară voi fi jucătorul lui CFR Cluj, campioana României, nu am putut să o refuz. Va fi o provocare imensă pentru mine, este visul copilăriei mele, să pot să ajung să joc, de ce nu, în cupele europene.

- Denis Rusu pentru sportarad.ro

VIDEO. Radiografia unui sezon aproape perfect pentru CFR Cluj: „Secretul echipei? Liniștea”

Mai multe știri despre CFR Cluj:

CFR Cluj transferă din Liga 2! Jucătorul mai era de dorit de alte două echipe din prima ligă

CFR Cluj a anunțat al treilea transfer al verii! L-a prezentat pe jucătorul care l-a entuziasmat pe Șumudică

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
zagna
zagna  •  14 Iunie 2021, 11:26

Că a ales CFR nu este o problema. Rău este că i-am mințit pe arădeni, deși el semnase cu CFR...Rusinicaaaa!

hermannburg
hermannburg  •  11 Iunie 2021, 16:27

Că cam așa, cu rețeta pufi, a câștigat kvsc meciurile

danbinci
danbinci  •  11 Iunie 2021, 14:33

Continuati drumul copile, sunt ferm convins a te vei impune si la CFR Cluj. Cine se supara si comenteaza ca ai plecat la mai bine , nu il imteresa decat banii ce erau incasati pe tine. UTA sa stie un lucru ca Dennis Rusu nu este un jucator de 10 000 de Euro. Stiau bine ce au in curte si stiau bine ce vor pierde daca nu scot banii, ei vesnic cu mana intinsa. Felicitari Dennis pentru alegere.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează