FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Transfer peste capul lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Nu l-am adus eu, nu-l cunosc pe jucătorul ăsta”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: captură YouTube
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 11:32 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 17:36

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, susține că nu-l cunoaște pe Dusan Celar (25), atacantul sârb transferat de campioana României din a treia ligă a Serbiei.

CFR Cluj a rezolvat transferul atacantului sârb Dusan Celar. O mutare surprinzătoare, având în vedere că fotbalistul vine de la Smederevo, din al treilea eșalon al fotbalului sârb. Patronul Neluțu Varga a fost cel care a dat undă verde acestui transfer, peste capul colaboratorilor.

Dan Petrescu, despre transferul lui Dusan Celar: „Nu-l cunosc, nu l-am adus eu”

Întrebat despre acest transfer la conferința de presă dinainte de meciul CFR Cluj - CSU Craiova (luni, 20 septembrie, ora 21:00), antrenorul Dan Petrescu a afirmat că nici nu-l cunoaște pe Celar:

„Nu l-am adus eu. Eu nu știu despre cine e vorba, nu cunosc jucătorul ăsta. Cred că a venit înainte să fiu aici. Poate e la echipa a doua, în niciun caz la echipa mare”.

Transfer peste capul lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Nu l-am adus eu, nu-l cunosc pe jucătorul ăsta”
Dusan Celar, în tricoul lui CFR Cluj

CFR Cluj, fără Billel Omrani cu CSU Craiova

Dan Petrescu nu se va putea baza pe doi dintre atacanții săi la meciul cu CSU Craiova. Atât Denis Alibec, cât și Billel Omrani vor lipsi din cauza unor probleme medicale. Incert este și celălalt vârf din lot, Gabriel Debeljuh. 

„Omrani sigur nu va fi în lot, din păcate nu avem prea multe soluții. L-am pierdut pe Omrani, dar Chipciu va fi în lot în locul lui Omrani. Debeljuh a jucat cu genunchiul puțin accidentat, dar a făcut eforturi mari și acum va trebui să facă iar. 

Dacă nu va juca, singura soluție rămasă va fi Costache ca atacant. Avem nevoie de jucători în atac, nu poate juca antrenorul sau mijlocașul”, a spus Dan Petrescu. 

Cine este Dusan Celar. Presa din Serbia, surprinsă de transfer

Dusan Celar este un vârf puternic, de 1.91 metri, transferat de la Smederevo, din liga a 3-a sârbă. Este prima lui aventură în afara Serbiei. A mai jucat la Jedinstvo, Rad Belgrad, BASK Belgrad, Zemun și Sindjelic Bg. Este fiul lui Goran Celar, fost atacant, trecut pe la Bursaspor sau Gimnastic.

17 goluriși 10 pase decisive a reușit Dusan sezonul trecut pentru Smederevo

Presa din Serbia a fost surprinsă de mutarea lui CFR Cluj. „Transfer de nicăieri! Una dintre cele mai interesante mutări ale sezonului în Serbia. Este cu atât mai surprinzător, cu cât gigantul României a decis să cumpere din liga a 3-a sârbă”, au notat cei de la Hot Sports.

Etapa 9 // Match Preview CFR Cluj - CSU Craiova

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Mesaj tranșant pentru familia Mititelu: „Dacă îl schimbă pe Mutu, nu sunt profesioniști! Jucătorii aduși din străinătate sunt vai de mama lor”

Antrenorul chemat s-o salveze pe Dinamo: „Ar ajuta și financiar! Dar trebuie să îi dai frâiele” + reacție dură: „Iuliu Mureșan ce treabă are cu Dinamo?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
slingshot
slingshot  •  20 Septembrie 2021, 16:22
Postat de c23665 pe 20 Septembrie 2021, 15:22

Nu vrea nea Gigi sa-l lase pe Istvan la Cluj! Cica are contract pe 5 ani, plus încă unul nedepus pe alți 2 ani!

really? deci covaci este dusmanul numarul unu a lui becali si tu spui ca are contract cu el? really? pai nu voi blatistilor ordinari ati furat ultimi 4 campionate? ba da.

c23665
c23665  •  20 Septembrie 2021, 15:22
Postat de nelu_faget pe 20 Septembrie 2021, 13:15

Dan Blat vrea transferuri gen Istvan Kovacs

Nu vrea nea Gigi sa-l lase pe Istvan la Cluj! Cica are contract pe 5 ani, plus încă unul nedepus pe alți 2 ani!

c23665
c23665  •  20 Septembrie 2021, 15:19
Postat de dinamo100 pe 20 Septembrie 2021, 13:56

E clar ca situatia la CR pute si dupa numirea lui DP. El si conducerea nu par sa conlucreze ca o echipa, iar DP este plin de ifose.

Poate ar fi cazul să te speli... dacă pute!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează