FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - UTA 0-1

CFR Cluj - UTA 0-1. Dan Petrescu a mai pățit o singură dată așa ceva în carieră: „E alarmant!”

CFR Cluj a pierdut pe teren propriu cu UTA, scor 0-1, fiind a doua înfrângere consecutivă a ferovirilor pe teren propriu în Liga 1, după 1-2 cu Gaz Metan. Dan Petrescu, antrenorul campioanei, s-a plâns din nou de probleme de lot. +25   FOTO
CFR Cluj a pierdut pe teren propriu cu UTA, scor 0-1, fiind a doua înfrângere consecutivă a ferovirilor pe teren propriu în Liga 1, după 1-2 cu Gaz Metan. Dan Petrescu, antrenorul campioanei, s-a plâns din nou de probleme de lot.

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 21:25 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 13:36

CFR Cluj a pierdut pe teren propriu cu UTA, scor 0-1, fiind a doua înfrângere consecutivă a feroviarilor pe teren propriu în Liga 1, după 1-2 cu Gaz Metan. Dan Petrescu, antrenorul campioanei, s-a plâns din nou de problemele de lot.

Toate detaliile despre CFR Cluj - UTA 0-1, AICI

„Echipa a jucat bine, mai ales în prima repriză, când s-a jucat doar la o poartă. Am avut ocazii, inclusiv o bară. Am spus că UTA știe să se apere. Am pierdut din cauza ghinionului, nu meritam. Mai jucam 3 zile și mingea tot nu voia să intre în poartă. 

Portarul lor a fost cel mai bun de pe teren. Eu am prevenit când am spus că avem probeleme de lot, probleme mari! Mă îngrijorează aceste înfrângeri pe teren propriu, sigur. Și-au dorit jucătorii, dar unii vin după accidentări, după COVID-19, de la naționala și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. 

E alarmantă situația noastră. Dacă n-am fi avut probleme de afectiv, astăzi am fi câștigat meciul, dar UTA merită felicitată pentru victorie”, a declarat „Bursucul”.

Antrenorul răspunde de rezultate, nu clubul sau jucătorii. În Europa nu trebuie să ne facem iluzii, soluțiile sunt foarte puține. Avem prioritate campionatul. Roma e într-o formă extraordinară, nu prea avem așteptări. Cei care vor fi apți să joace meciul vieții!
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

O singură dată în carieră Petrescu a mai pierdut două meciuri la rând în Liga 1:

  •  22.09.2008, Unirea Urziceni - U Craiova 1-2 
  • 06.10.2008, Unirea Urziceni - Poli Iaşi 0-1

FOTO Cele mai tari imagini din CFR Cluj - UTA 0-1

+21 FOTO

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

CFR Cluj și-a anunțat noul transfer chiar înaintea meciului cu UTA

Răsturnare în cazul lui Florinel Coman! » Vești proaste primite de FCSB: ultimele estimări

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
adain
adain  •  23 Noiembrie 2020, 13:52

Se adevereste inca o data, ca nu este mare diferenta intre echipele din liga I. Nu mai sunt fotbalisti in echipe, sunt doar jucatori de fotbal!!!! Acum toate echipele stiu sa se apere si daca nu ai FOTBALISTI adevarati nu ai cum sa le dai gol sau goluri!!!!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  23 Noiembrie 2020, 10:44

in timp ce portarul lor a fost cel mai bun Balgradean era cu gandul la Jimbolia ,a plonjat dupa ce trecuse mingea,dar te intreb Dane inca o data ce obligatii ai tu fata de ciorba aceea rencalzita de la Steaua ,ma refer la Chipciu de l tii in echipa si pe Carnat care era printre cei mai buni la Sepsi ,il tii pe banca ,daca nu ai raspuns asa-ti trebuie ,desi tin cu Clujul de cand Timisoara nu mai exista si ma doare .

pigforever2
pigforever2  •  23 Noiembrie 2020, 08:49

Dar unde penalty nu e, nimic nu e... Nasol fara duo penalty-Culio

Vezi toate comentariile (13)
Comentează